Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mindegy, hogy 1 éve tartó vagy 10 éve tartó kapcsolatról beszélünk. Nem tudjuk mi a sértődés oka. Igazából semmi infót nem adtál meg és ez alapján nehéz megítélni.
Velem volt olyan, hogy egy hónapig nem kerestük egymást, majd újból egymásra találtunk. Ebben az esetben nem volt még komoly a kapcsolatunk. Idővel komolyra fordult a dolog és eltelt pár év azóta.
Most van az, hogy lassan egy hete nem beszélünk és szerintem már nem is fogunk. Már túl vagyunk azon, hogy megpróbáltunk leülni megtárgyalni a kapcsolatunkat, és azt ígérte változni fog. Többször meg lett ígérve, de idővel ráuntam és megelégeltem. Kikeltem magamból és megsértettem (úgy érzem jogos volt a felháborodásom). Én nem fogok már bocsánatot kérni, ő magától sose tenné, tehát ennyi volt.
Amint látod eléggé kontextus függő a dolog. Egy hónap azért elég vészjósló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!