Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így “örömteli magányában”?
Jelenleg nincs kapcsolatom, es nem is tervezem, jól vagyok a bőrömben, életemben először kiegyensúlyozottan, megis így az probléma, hogy kicsit túltoltam a csokizást.
Mivel már nem kell kapcsolat, nem vagyok már motivált, hogy tetszedjek valakinek es erőm sincs így leállni a sütikkel.
Mi a megoldás?
Olyan jó fetrengeni, jókat nassolni!
De nem szeretnék tovább hízni!
szóval kiegyensúlyozott és boldog vagy aki jól érzi magát a bőrében, de közben nem tudsz leállni a kényszerevéssel.
csak én érzek itt egy kis ellentmondást?
A kenyszerevésem mindig megvolt.
Úgy tudtam kordában tartani, hogy pasiztam.
De már beleuntam.
Nálam az örömteli magány sosem tartott sokáig.
Fontos a szexualitás az életemben, 13 éve élek szexuális életet és azóta max 2 hónap volt ami kimaradt a szexből legyen az alkalmi vagy párkapcsolati szex.
De ha te így jól érzed magad, akkor nemis kell mással foglalkozz. N
Egy toxikus kapcsolat után nekem is örömteli volt a magány egy ideig, de az ember alapvetően társas lény. Már nagyon vágynék rá hogy szerethessek és viszont szeressenek, de lehetetlen küldetés manapság ismerkedni.
Borzasztóan édesszájú vagyok, de próbálok minél többet mozogni hogy ne hízzak. Meg ha magamnak is tetszek akkor kiegyensúlyozottabb is vagyok. 40/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!