Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tennél félre pénzt magadnak a férjed tudta nélkül? Elítélendő?
Nekunk van kozos penzunk es sajat is, senki nem csinal ebbol gondot. Ebbol finanszirozzuk pl a kulonbozo hobbijainkat vagy veszunk ruhat, ekszert, barmit. Ezek mindenkinek a sajat koltsegei.
Kozos program, rezsi, bevasarlas meg a kozos penzbol megy.
Bar a masik tudta nelkul fura lenne.
Nem.
De mi alapvetően takarekosak vagyunk, így van már saját ingatlanunk, autónk, több milliós megtakaritásunk (az ő számláján is van pénz meg az enyémen is), nem honapról-hónapra élünk, hogy gond eseten (ezt mondjuk így 12+ ev után nem tudom elkepzelni) legatyasodva kelljen menekülnöm
Szerintem nem árt, ha van egy vésztartalék... de jobb esetben ez úgy, hogy a férjjel is megbeszéled és az van olyan értelmes, hogy elfogadja. Senki nem látja a jövőt előre.
(nekem a kedvenc ilyen sztorim külföldön az volt, hogy a nő odaállt a pasi elé, hogy figyi, én szeretnék csinálni egy elköltözős pakkot, ha esetleg válásra kerülne a sor, és a pasi erre azt mondta: ez okos ötlet, segítesz nekem is egyet összeállítani? na, ez egy egészséges kapcsolat)
De egy biztonságérzetet adna mégis.
És ha megbolondul és lelép, és ott hagy 2 gyereket?
Sokan még a gyerektartást sem akarják fizetni pedig az kötelező…
Mert amiről tudott azt elkérte.
Addig nyaggatott amíg kénytelen voltam megvenni azt amit kért.
Nulla Ft marad a számlámon 5 évig.
Nekem van mindig tartalék pénzem, amiről a férjem nem tud. Miért ne lenne?
A vak bizalom nagyon naív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!