Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az eltartott nők miért hivatko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eltartott nők miért hivatkoznak arra hogy főznek, mosnak, takarítanak?

Figyelt kérdés

Ezt mások munka mellett is megtudják csinálni, szoval nem lehetetlen. Mosást azt a gép csinálja, nagytakarítást meg nem kell mindennap csinálni. A főzés sem egésznapos program.

Miért nem mondják meg, hogy a párom felajánlotta hogy maradjak otthon, és mivel nem akarok dolgozni, elfogadtam az ajánlást. Még ez is jobban hangzik mint ezek a hülye kifogások.

És ha ezt egy másik nő gondolja így, akkor egyből féltékeny, stb.

okt. 3. 17:36
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Engem soha nem érdekelt Ki hogyan él 😀Irigység szagot érzek.Semmi közöd,ki hol van eltartva.Miert fáj neked?Valamiért ez a kérdés megszületett benned,szóval bassza a csőröd.🤣
okt. 4. 14:03
 32/33 anonim ***** válasza:
74%

"Mindegy, szerintem nagyon ciki, én egy kitartott nőre nem tudok felnézni, mindig egy kisgyerek jut rólatok eszembe, akit apuci eltart."

De te is az voltál. Engem csak a szüleim tartottak el gyerekkoromban, akkor fullba lenézhetlek, hogy volt olyan, hogy te szopásért cserébe otthon vakartad a segged.

okt. 4. 14:13
 33/33 anonim ***** válasza:

#27 Látom értelmi fogyatékos vagy.

Esetleg csak funkcionális analfabéta?

Olvasd már el mit írtam, te nagyon ostoba.

A munka mellett minden házimunkát egyedül csináló, és esetleg gyereket is nevelő nőkről van szó.

okt. 4. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!