Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hivatkoznak sokan arra, hogy azért nem válnak el, mert X-szel vannak közös gyerekei, valamint arra, hogy anyagilag legatyásodással járna egy válás?
Azért, amit írtál, a kérdésedben benne van a válasz lényegében.
(Persze biztosan pocsék dolog, kényszerpálya, de ha nem tud belőle kilépni...)
Őszintén érdekelne, hogy sokan miért hivatkoznak erre..
A környezetemben sokszor láttam példát arra, hogy a felek elhidegültek egymástól, ordított róluk, hogy már nem szeretik egymást, ennek ellenére azt állították, hogy ha már van X közös gyerek és együtt építették fel az egzisztenciájukat (közösen fizetnek hitelt, ilyesmi), akkor nem fogják külön utakon folytatni, megteszi a langyos pocsolya is..
4-es, azt nem értem, hogy volt, aki ki mert lépni (nem harmadik fél miatt), bevállalva, hogy anyagilag szegényebb lett, mégsem panaszkodik.
Köszönöm a választ, 5-ös!
Én is ebben vagyok. Nem botrányosan rossz házasság, de már"csak" barátok vagyunk. Ha most ismernénk meg egymást, nem jönnénk össze.
Nem fogok mindent borítani, eladni a házat, amiért évekig güriztünk, spóroltunk külföldön, hogy vegyünk két garzont és ott nyomorogjunk 2 gyerekkel.
Nem fogok úgy élni, hogy többet nem telik nyaralásra, hogy nem tudom megadni a gyerekeknek, ami kell(normális élettér, külön szoba, tábor, hangszer, különóra, játszóház, bármi)
Nem vagyunk gazdagok, de normálisan élünk, nem kell számolgatni, hogy mennyi marad hó végén, ha egy gombóc fagyi helyett 3 eszünk.
Külön élve, hitelt felvéve normális méretű lakásra pedig ez lenne.
Sem én nem akarok így élni, gyerekeimnek sem kívánok ilyen életet és a férjemnek sem.
Màs lenne ha marnánk egymást, de nem így van, csak totál kihűltünkn és más dolgok foglalkoztatnak bennünket mint régen, kevés a közös pont.
8-as, köszönöm szépen, hogy leírtad, mi a helyzet veled!
A fentiek fényében együtt érzek, nem csodálom, hogy nem a válás mellett döntesz.
Nehéz ügy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!