Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha te lennél Magyar Péter új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha te lennél Magyar Péter új csaja, mennyire gondolkodnál el azokon a híreken, amik most a válása körül kipattantak?

Figyelt kérdés

Tehát a rendőrségi jelentésen és az OMSZ esetadatlapon?

Minden politikától mentesen, csak magánéleti vonalon vagyok kíváncsi a véleményetekre. Talomba tennéd az agyad hátuljába és figyelnéd a jeleket, nem vennéd komolyan, kérdezősködnél? Csak őszintén!

2024. máj. 6. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Ezt nem lehet politika mentesen kezelni, hisz az egész mindenség a politika miatt van
2024. máj. 6. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
A fidesz hazudik. Reggel,délben,este. A rendőrség a zsebükben van,a legfőbb ügyész az ő emberük,olyan jelentéseket kreálnak amilyeneket akarnak. Egy rohadt szavukat se szabad elhinni.
2024. máj. 6. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:
16%

2-es:

Jelenleg meg azok törtetnek a politikában, akik hazudtak reggel, éjjel meg este, továbbá elkúrták, nem kicsit de nagyon, két évig nem csináltak semmit.

2024. máj. 6. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Ha van bármi igazság a volt feleség sztorijában (szerintem amúgy van), akkor azt a mostani nő már pontosan tudja. Az ilyen pasik nem sokáig tudják megjátszani magukat.
2024. máj. 6. 18:59
 5/7 A kérdező kommentje:
2es 3as, politikamentes válaszokat, ha kérhetem, köszi
2024. máj. 6. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

Nem lennék együtt egy közszereplővel.

De ezt most félretéve, ha a "csaja" lennék, akkor nyilván ismerném őt már jó ideje és nem a médiából tájékozódnék a korábbi kapcsolatáról.

2024. máj. 6. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Én csak szegény Somát sajnálom.

Ő a világ egyik legjobb vizilabda kapusa.

Sajnos most szégyenkeznie kell a testvére miatt.

Csak nehogy az ő imidzse is csorbuljon emiatt, mert ő aztán igazán nem tehet semmiről, de benne van a pakliban.

2024. máj. 7. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!