A kormánypártiak miért veszik be gondolkodás nélkül az MZP-ről szóló rágalmakat?
#8: Másikat tudsz? Ezt az egyet én is megtaláltam, de hogy lásd, hogy nem hazudok, itt le is írtam, a #13-as válaszban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Szerinte a rezsicsökkentés azzal érhető el, hogy kevesebbet fürdünk, fűtünk, kevesebb áramot fogyasztunk
Erre szerinte a megoldás a napelem, szigetelés és a többi. Na most kérdem én: egy átlag nyugdíjas de akár átlag ember aki épp vett egy házat mikor fogja tudni sok sok millióért szigeteltetni, napelemet szerelni és a többi?
Ezzel azt mondta, hogy nem kell a jelenlegi kormány által megszabott áras csökkentés, csinálja meg az ember maga ezeket a befektetéseket és majd kevesebbet fizet, csak ez nem így mükődik.
Ez olyan minthogy , ne fizessünk nyugdíjat, tegyél félre havi pár százezret és mire 60-70 éves leszel lesz majd megtakarításod és nem kell nyugdíj. Na ja, csak ez átlagosan nem így mükődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!