Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lelhette ezt az embert?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lelhette ezt az embert?

Figyelt kérdés

Megismertem 2 eve egy ferfit, akinek mondtam, hogy csak barátságot akarok, egyedül érzem magam. Ezt elfogadta.

De végül nagyon nyomult.

Ami engem zavart, emlékeztettem hogy nem ígértem semmit.

Nekem volt ugyan akkoriban barátom, és bele voltam szerelmes, de sajnos megcsalt.

Rendszeresen.

Nem tudtam szakítani, azaz próbáltam, de végül mindig visszafogadtam es olyankor meg ő tamadott ki, hogy nem kaptam mást mert azert szakítottam mert keresni akartam mást, egyszóval rámkent mindent.

Mar nem még szakítottam gondoltam elhagy valahogy a baratom.

Ez az új ismerősöm házas volt, de a felesege más országban lakott, nem akartak együttélni.

Nem ment a házasság, de nem akartak változtatni. Én gondoltam h nem megy a pasi ilyet nem mondott.

De engem ez nem is érdekelt, ahogy a pasi sem.

Es modntam neki mindennap mert mindig hívott magához.

Mondtam h nem akarom nem erdekel stb de nem sértődött meg.

Tudta h van barátom vagy ez inkább ellenség volt.

Egy nap annyit rimnánkodott, hogy közel kerültünk egymashoz.

De utana mar nem akartam megint megismételni a dolgokat.

Folyton hívott megszállottan.

Vegül mikor tudta h jön hozzam a barátom, betegséget tettetett, hogy menjek át hozzá, es hanyagoljam a barátom, ami persze nem történt meg.

De hívott kameran es mutatni akarta hogy tusol meg magát meztelen. Amúgy sokat vitt autójaval engem sétálni meg volt hogy be is vásárolt nekem de utana meg is hívtam kajálni.

Volt h megvette a süteménynekvalókat, hogy süssek neki, szerette a főztöm nagyon

En végig reméltem hogy sikerül kialakítani egy barátságot szex nélkül, de nem tudom ez mind bizonyítani akart, folyton a szexről beszélt, meg amikor a baratom nalam vlt kérlelt, hogy menjek ki a teraszra h lásson!

Végül megsértődött, éreztem h engem lát gonosznak, undoknak, es nem érti hogy mi a gond. Pedig en nem hazudtam neki!

Miert nem értik az emberek amit mondasz nekik?

Ma már egyik pasi sincs az életemben hálistennek!

szept. 30. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hiába vagy felháborodva akkor sem vagy áldozat. Nagyon jól tudtad mire megy ki a játék.

"Csak azt sajnálom, hogy harag lett belőle és nem gondol rám jószívvel. Gondolom én. Amúgy nem tudom."

Emiatt írtál ki kérdést. Ha jelentkezik és megint kitartó lesz megint ágyba visz mert neked tetszik ha tepernek érted és elhalmoznak szexért cserébe.

okt. 1. 07:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Én tényleg alig értem, hogy mit akarsz mondani.🤷Nagyon szar lehettél fogalmazásból a suliban.

Az viszont nagyon naiv elképzelés, hogy egy álló farkú pasassal akartál barátságot kialakítani.Ideje lenne felnőni kislányom.

okt. 1. 08:19
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem kéne már, egyáltalán 11 es, hiába jelentkezne, csak azt bánom hogy nem voltam határozottabb! Nem húztam határokat jobban. Lecke megtanulva.

Mint írtam, megint ismétlem magam, örülök, hogy ma egyik pasi sincs az életembe.

Megmutatták a hiányosságaim ezek a kapcsolatok, tanultam sokat belőle.

12 es, különben fogalmazás és irodalomból díjnyertes voltam, év végén mindig kaptam kitüntetett figyelmet emiatt.

Nem érdekel, ha hiszed, megtarthatod magadnak, nem fogok itt acsarkodni

okt. 1. 09:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha örülsz, akkor ideje lenne tovább lépni és kinőni a naivitást édes lányom.

Ezzel az irományoddal biztosan nem nyertél volna sehol.Olvasd el, hogy egyik-másik helyen, mit is hánytál ide.

okt. 1. 09:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Hagytam, persze, hogy körülöttem legyen, mivelhogy letárgyaltam vele többször is, hogy nem akarok vele szexet és nem kell mint férfi"

De ennek ellenére lefeküdtél vele.. és ezek után elvárnád, hogy értse, hogy nem kell mint férfi..

Szerinted?

okt. 1. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!