Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most mi lelhette őt (a lányt)? Fordulhatott ennyit vele a világ 3 nap alatt?
Szóval a hét elejént ő üzent nekem, hogy találkozzunk. Tök jól elvoltunk. Sokat nevettünk. Sőt, úgy vettem észre, hogy (újra) kialakulóban van vmi benne irántam.
Aztán még MSN-en is nagyon aranyos dolgokat írt...
De a hét közepétől meg..mintha került volna. Persze észrevettem, hogy néha néz, és ha odafordulok, elrántja a fejét.
De pl. a minap elakartam hívni vhova, nagy nehezen igent mondott, de aztán a végén madjnem meg sem várt...
Ráadásul a hét elejével ellentétben, szóvalolyan tök sablonos volt a beszélgetésünk. Próbáltam még picit marasztalni, de nem maradt.
Mi történhetett? Én nem csináltam semmit... - lehet ez a baj? Lehet mivel nem álltam elé határozottan, ezért azt mondta, hogy akkor ő sem töri magát?
Vagy ez csak egy taktika hogy így hívja fel magára a figyelmet? - nem hiszem, természetesnek tűnt, nem úgy, mint aki megjátszotta magát
Vagy úgy gondolta, hogy mégis inkább a barátjával marad? Másfél éves a kapcsolatuk, de szakítófélben vannak, és én csak belecsöppentem ebbe az egészbe.
Huszonévesek vagyunk...
Ez sok minden miatt lehet, amit mi nem tudhatunk. Lehet, hogy rájött, nem akar semmit; de az is lehetséges, hogy csak szeretné, ha kimutatnád, ő fontos neked. Lehet, hogy gondjai vannak... Meg hát ott a barátja...
Annyi minden lehetséges. Az lenne a legtisztább, ha megbeszélnétek. Tudom, nem könnyű, de csak tőle kaphatsz válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!