Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon most mi lelhette? Mi ütött belé? Mi ez a hirtelen pálfordulás?
Párommal egy ideje sokat veszekszünk, éppen ezért egy ideje már nem is beszélünk az összeköltözésről.
Pont múlt vasárnap közölte, hogy amíg ez így megy köztünk, addig ne is gondoljak az összeköltözésre.
Erre hétfőn este mikor telóztunk nekem szegezte a kérdést, hogy szeretnék e még összeköltözni, mert ő igen, jó lenne minél előbb, stb....
A félrértések elkerülése végett, én örülök neki, csak nem.tudom mire vélni, hogy mitől gondolhatta meg magát egyik napról a másikra.....
Egy éve vagyunk együtt, és úgy beszéltük meg, hogy február végén ősszeköltözünk, de a sok veszekedés miatt felmerült a halasztása/jegelése....
1 éves kapcsolatban hogy lehet sokat veszekedni? Ez az a korszak, amikor mindketten a másik igényeire figyeltek.
Lehet, ezzel a párod most nálad akar bevágódni, de tényleg értelmetlen összeköltözni, mert az még csak sokszorozza a problémákat.
Hát, marhára nem költöznék össze olyannal, akivel egy év után marjuk egymást. Aztán hirtelen fontos lesz sürgősen összeköltözni, mintha csak úgy beérné velem.
Hány évesek vagytok?
Nem a veszekedés a kérdés.
Ő költözne hozzám, és ő a ffi, én meg a nő!
Kezdjük az elejéről!
Hány évesek vagytok? Min szoktatok veszekedni? Miért csalna meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!