Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálta? Mi lelhette?
Figyelt kérdés
Exemmel a szakítás után jóban maradtunk.
Azóta neki is lett új párja, és nekem is.
A minap rámirt, hogy felköszöntsön születésnapom alkalmából.
Elkezdtünk beszélgetni, hogy mi újság a másikkal, stb, majd egyszer csak azt írta, hogy : "Nem vagyok rád kíváncsi, okkal!
Viszlát!"
Majd le is tiltott .... :O
Több, mint fél éve vége a kapcsolatunknak, bár annak idején nehezen fogadta el, hogy szakítottam vele.
A mostani párom szerint a csaja balhézhatott, hogy ne beszéljen velem, és ezért tilthatott le ...
Vagy esetleg még mindig nincs túl rajtam ...?!
2021. febr. 5. 03:14
1/5 anonim válasza:
Vagy a csaja balhézott, vagy megtudott rólad valamit.
2/5 anonim válasza:
Egyébként szerintem még mindig vérig van sértődve, és elöntötte a düh. :DD Szerintem ne beszélgessenek egymással az ex párok, annyi ember van a világon, akivel összebarátkozhatsz...
3/5 anonim válasza:
Ha nem tudjuk mi volt a beszéd, nem lehet megmondani mi a baj. Nem kell ezzel foglalkozni.
4/5 anonim válasza:
Ha egy friss kapcsolatban még veled irogat akkor még nincs túl
5/5 anonim válasza:
Valszeg mindegyik. Az aktuális párja is balhézhatott, meg a sértettség is szólhatott belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!