Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok?
Ha 1x 2x teszi az oké. Ha gyereke van pl elhiszem, hogy ránéz nem e ő írt hogy valami baj van. De ha a barátnőivel vagy a mellettem párhuzamosan lévő másik 4 üzeneteit olvassa az nem oké.
De ha folyamatosan és még irkál is akkor akkor otthagynám. Azt jelenti nem vagyok neki fontos nem sokba néz, ha én “kibírom” akkor elvárom, hogy ő is.
Fölös szóvá tenni szerintem, ha ennyi tiszteletet nem ad, nem tudja magától kár firtatni.
Varnàm milxen progit intézett rl.
Általaban az szokott lenni ir vmi havetja vagy hivja aztán mennünk kell oda, aztán a haverjaival is vagyunk tök jó progik, pubok, vagy a szüleihez kell átugrani főzött vmit anyuja, én nem vagyok olyanoktol rosszul ha vki a teloját nézi mert ez nem egyenlo azzal hogy akkor en le lennék ejtve.
Nem szakítanám meg a randit azzal, hogy rászólok, mint egy hülye gyerekre. Egyszerűen nem lenne több randi.
Ez a másik ember figyelmen kívül hagyása kb. az a szint, mint amikor valaki könyékig az orrában turkál, vagy „elfelejti” a találkozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!