Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok arra ha néha ráírna a barátnőtökre az ex. dugópajtija?
Fél éve vagyok együtt a párommal, de kb. havonta ráír az ex. szexkapcsolata hogy nem-e ér rá meg hogy megvagyok-e még neki, stb.
Barátnőm azt állítja, hogy visszaír neki, de csak annyit, hogy megvagyok neki és minden jó köztünk.
Nekem ez elég rosszul esik, hogy valaki a barátnőmre feni a fogát folyamatosan, lesben áll, kísérti a kapcsolatunkat, stb. Pláne így, hogy ők előttem jókat szexeltek ugye...
Vagy csak túl reagálom? Ti mit szólnátok ehhez?
Embertől függ.
Gondolom, van olyan is, akit nem zavar, sőt összehoz egy 3-as partit velük, és felváltja keféli a csajt meg a dugópajtit is.
Ha téged zavar, akkor mondd meg neki, hogy tiltsa le, és ne beszéljen vele.
Ha meg nem teszi, akkor vagy törődj bele, vagy szakíts a nővel, és keress mást. #1 voltam.
Ha lepattintja, akkor nem zavarna.
Az egy másik kérdés, hogy fordított esetben én egyszer megírnám neki, hogy hagyjon már békén. A kapcsolati státuszomat látja, ne írogasson rám, mert tiltani fogom. És ha utána is írna, tényleg letiltanám.
Engem kizárólag a barátnőm reakciója érdekelne. Nem vagyok felelős mások viselkedéséért, és ráhatásom sincs arra hogy ki ír rá, ki szólítja le stb. Feltételezem, hogy szép barátnőd van. Egy szép nőre mindig sokan csorgatják a nyálukat, fogadd el és inkább örülj neki, hogy nem egy csúnya nőd van, aki a kutyának se kell.
Ha a barátnő lekoptatja, akkor nem zavar. Ha érzelmileg visszatáncol vagy kétértelmű utalásokat tesz, vagy felmerül benne hogy lesz folytatás exhaverokkal, akkor számára nyitva az ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!