Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok,ha megtudnátok hogy a barátnőtök korábban egy szexkapcsolatban már terhes volt csak elvetette?
2
Férfiként is azt mondom, az ő teste, az ő döntése..szerintem nem tudod, egy váratlan szülés mennyire felboríthatja egy nő életét. Ő marad otthon a gyerekkel, ő esik ki a karrierből, ráadásul mivel szexkapcsolat volt, valszeg a pasitól csak a tartásdíjat kapta volna.
És ne gyere nekem azzal, hogy akkor minek szexelt felelőtlenül. Mert, amíg egy férfi megteheti, hogy annyi nőt dugjon meg, amennyit akar (tudom te is vágynál rá), akkor egy nőnek se lehet megtiltani, hogy annyi férfival feküdjön le, akivel akar.
A különbség az, hogy a férfiak nem szülnek, csak a nők. De akkor tőlük legyen megtiltva az élvezet ezen fajtája?
"akkor egy nőnek se lehet megtiltani, hogy annyi férfival feküdjön le, akivel akar."
Nem lehet megtiltani, de attól még felelősségre kell vonni. Nem kötelessége szexelni, és ha ő elvállalja a kockázatot, ő döntése volt. Hiába forgatja fel az életét, ő döntött így.
4
A férfinak se kötelessége szexelni, aki teherbe ejtette..tehát miért csak a nőt kéne felelősségre vonni?
#2!
Nem tudhatod milyen az anyagi helyzete.
Nem vállalható a gyerek megtartása.
Aki spontán elvetél?
Vagy kiderül hogy beteg a magzat és meg kell szülni idonap előtt?
Ezek is gyilkosak?
Könnyen ítélkezel mert nem te szülsz, de azért ne késsel menj randevúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!