Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, az esetben ha egy tisztán szexkapcsolatban a nő terhes lesz tőletek és mindenáron meg akarja tartani a gyereket, mit tennétek?
Alkatfuggő
Én ismertem olyat , hogy nem jöttek össze, de a csaj megtartotta a gyereket, utána meg anyagilag tàmogatta őket.
megbeszélném vele, hogy mi a terve, mit vár tőlem, mit tehetek érte, értük
ha így vagy, s segítség kell, írj!
Nem értem, kérdező. Mégis mit gondolsz, mit tudsz tenni? Elütöd kocsival pl?
Két féle férfi van ilyen téren. Egyik vagy titokban, vagy felvállalva, de vállalja a gyerekét, és gondoskodik róla, látogatja. A gerincesebb az asszony elé áll, és elmondja.
A gerinctelen verzió, hogy megszakítja a nővel a kapcsolatot, és úgyvtesz, mintha soha nem ismerte volna, és sosem látja a gyerekét.
Ha van önismereted, tudod te azt nagyon jól, mit fogsz tenni.
Megmondanám neki hogy tőlem egy forintot se fog látni.
Lelépnék, és feketén dolgoznék hogy ne tudják majd a gyerektartást vonni tőlem. Közös ismerősökkel nem tartanám a kapcsolatot.
volt beleszólásom, és apa lettem - ha ide eljutottunk...
most a következményekkel kell számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!