Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik reakciótok, ha szexkapcs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik reakciótok, ha szexkapcsolatban partneretek vagy szeretőtök teherbe esne?

Figyelt kérdés
Nem direkt, mert védekeztetek, de mégis összejött. Volt már ilyen vagy mit tennétek ha így alakulna, hogy fogadnátok?

2019. febr. 28. 17:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha én 10× éve terhes maradtam volna,99% hogy abortusz lett volna,mert hogy egy szexkapcsiban a másik emberre e nem lehet számolni.( Ja bocs ,nő vagyok...)
2019. febr. 28. 17:41
 2/11 anonim ***** válasza:
16%

Kifizetnèm az abortusz felêt. Ha nem akarja, akkor többet engem nem làt ,,,

29f

2019. febr. 28. 17:45
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Az nagyon nagy baj lett volna !!

Reakció; katasztrófa!!

2019. febr. 28. 17:50
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Nő vagyok.

Nem tudnám megölni ha már megfogant

Viszont Nem kényszeríteném a Pasira magamat és a gyereket.

Vállalnám egyedül. Gyerektartás Nélkül.

Ha a Férfi időközben meg gondolja magát vagy csak látni szeretné akkor nincs ellenvetésem.

De azért magamhoz láncolni egy Férfit mert véletlen becsúszott és megkötött a gipsz. Nem fogok .

De ne kényszerítsen senki se Abortuszra!!!

25N

2019. febr. 28. 18:01
 5/11 anonim ***** válasza:
16%

A terv: Abortusz

B terv: Örökbe adás

C terv: Elmenekülök külföldre

2019. febr. 28. 18:01
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Vállalnám a felelősséget.
2019. febr. 28. 18:22
 7/11 anonim ***** válasza:
92%

Ha véletlenül úgy alakult volna, akkor lebeszéltem volna a nőt az abortuszról, és vállaltam volna a felelősséget, de feleségül nem vettem volna e miatt. Voltam ilyen kapcsolatban régebben, és vigyáztam, de úgy voltam vele, ha ennek ellenére megfogan, akkor így kell lennie. Emberek annyit küzdenek egy-egy gyermekért, ha csak így érkezik, az nem lehet véletlen.

41/F

2019. febr. 28. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:
97%
Párkapcsolatban komolyan, felelősségteljesen végig gondolva a helyzetet közösen eldöntenénk, hogyan tovább. Szexkapcsolatban ha a nő úgy dönt megtartja, az onnantól az ő felelőssége, nekem egyértelmű, hogy nem akarok gyereket, hisz azért szexkapcsolat és nem komoly.
2019. febr. 28. 19:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kb. így volt, aranyos kisfiunk van, már házasok vagyunk. :)
2019. febr. 28. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
42%
Megrendezném a saját halálomat, és új életet kezdenék valahol messze külföldön.
2019. febr. 28. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!