Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha a barátnőtök elárulná a múltját?
Miután lefeküdtök, akkor árulja el, hogy számtalan külföldi férfival volt már együtt, volt hogy egyszerre 2-en is dugták. Félt a komoly kapcsolatoktól miután egy bántalmazó verő kapcsolatból mászott ki, ennyi volt a magyarázata.
Ti erre hogy reagálnátok?
Huh. Én hasonlóba keveredtem, bár nagyjából tudtam necces dolgokat, szóval nem volt ennyire hideg zuhany. Meg azért nem ilyen ketten dugásról volt szó (eddig legalábbis nem derült ki ilyen).
Kérdésben leírt szituáció eléggé kiábrándítana. A bántalmazó kapcsolatára tudnék megértően reagálni és merőben más kapcsolatot létesíteni vele, segíteni neki visszatérni az emberi viszonyok közé. De az ilyen szabad préda korszak nálam nehezen fogadható el. Zavarna. Sok téren zavarna. Talán ha a lefekvés előtt szépen elmondaná ezt őszintén és tudnám, hogy ez egy trauma az életben és nem a ribiség látszata lenne benne, akkor jobbak lennének a kilátások.
"Félt a komoly kapcsolatoktól miután egy bántalmazó verő kapcsolatból mászott ki, ennyi volt a magyarázata." Ezen a magyarázaton azért van mit megrágni. Nagyjából érthető a mondat, csak azt nem tudom, hogy hogy jön ehhez az, hogy külföldiekkel gruppenben kellett gyógyítani a traumát. Nem igazán tetszik ez a kutyaharapást szőrével gyógyító módszer. Legyen neki laza kapcsolata, ne akarjon komolyat félve a csalódástól, de azért ne dugják már úgy, mint a nem tudom kit.
Azt nem mondom, hogy karóba vele, de van mit átbeszélni. Ki mit akar, ki kicsoda valójában, mennyire szeretne változni és változtatni. Nyilván megbánta, mind ezt mondja... Lehet ettől még jóravaló nő, csak van mit dolgozni önmagán. Ne dobd ki, ne rúgj bele. Próbáld meg egyenesbe tenni, ha sikerül neki akkor lehet lesz egy normális nőd, ha nem akkor meg nem mondhatod, hogy nem tettél meg mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!