Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok arra ha néha ráírna a barátnőtökre az ex. dugópajtija?
Fél éve vagyok együtt a párommal, de kb. havonta ráír az ex. szexkapcsolata hogy nem-e ér rá meg hogy megvagyok-e még neki, stb.
Barátnőm azt állítja, hogy visszaír neki, de csak annyit, hogy megvagyok neki és minden jó köztünk.
Nekem ez elég rosszul esik, hogy valaki a barátnőmre feni a fogát folyamatosan, lesben áll, kísérti a kapcsolatunkat, stb. Pláne így, hogy ők előttem jókat szexeltek ugye...
Vagy csak túl reagálom? Ti mit szólnátok ehhez?
Túlreagálod, sajnos a mai nők ilyenek, ha nem tetszik keress mást, de az is ilyen lesz. Szóval fogadd el, mert feleslegesen mész keresni "normális" nőt.
Én pl elfogadtam azt, hogy a barátnőm tartja neten a kontaktot azzal a pasival akivel megcsalt.
Nem vergődöm, jó ez így. F
Néhány volt barátnőm próbálta ezt. Elsőre visszaírtam nekik, hogy ne keressenek, kivéve ha vis major van, és én vagyok az egyetlen ember a világon, aki segíteni tud nekik.
Volt, aki nem értette meg - őket válasz nélkül tiltottam.
Én a jelenben élek és a jövőt építem, a múltat lezártam. Hasonló elvárásaim vannak a partneremmel szemben is.
Miért érzed rosszul vajon? Miért jelenkik meg benned ez az érzés vajon?
Van-e önbizalmad ezzel a kapcsolatban, hogy képes vagy megtartani és vele is megélni azt amit a másikkal tett? Vannak-e benned kételyek?
Uhh, hát ez eléggé lehangoló szitu...
Nem nagyon bíznék meg a csajban.
Egyáltalán, miért kellett megtudnod, hogy ki az az ürge és milyen kapcsolat volt köztük? Engem nagyon zavarna ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!