Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól lehet keresni szextelefonozással?
Figyelt kérdés
Sosem adnám hasonló szexuális dolgokra a fejem, végső esetben sem. Párom van, szeretem őt, megcsalni nem lennék képes. Minden fizikai dolog kizárva.
De mit gondoltok erről, mennyit lehetne keresni vele? Szabadidőmben felnőtt regényeket írok, választékosan beszélek és több ember azt mondta hogy kedves és szép hangom van. (Régen énekeltem)
Mit gondoltok, hogyan lehetne ezt elkezdeni? Egyenlőre csak gondolkodom rajta. Mivel egy háztartást egyedül nettó 350E Ft-ból nem tudnék eltartani 2főre (anyukámnak nincs munkája, nem veszik fel sehova) és van egy kutyánk és egy cicánk, nem szeretném ha ők is éhenhalnának.
Köszönöm előre is a segítségeteket.
24/N
szept. 22. 14:04
11/28 A kérdező kommentje:
9. Nyilván te nem fagysz meg télen és sosem szűkölködtél. Úgy eléggé könnyű! Vonat ala nem akarok menni azért mert éhen halunk..
szept. 22. 16:06
12/28 anonim válasza:
De ezt nem csak cégek csinálhatják azt nem értem hogy jut a számládra a hívás összege ha telefonon hívnak
13/28 anonim válasza:
Haladni kéne a korral! Feltaláltak már az internetet!
14/28 A kérdező kommentje:
12. Előreutalás.
13. ?
szept. 22. 19:15
15/28 anonim válasza:
ANyuka csak menjen el dolgozni, gyári melóra biztos felveszik.
16/28 A kérdező kommentje:
15. 55 évesen? Nem vagy normális. Annál több esze van, csak mivel elmúlt 50, védett korban van..
szept. 22. 22:18
17/28 anonim válasza:
Az internet korában ehhez ne fűzzél nagy reményeket!
18/28 A kérdező kommentje:
17. Nem is, főleg nem az ilyen bunkók miatt. ☺️
szept. 22. 23:11
20/28 gabor49 válasza:
a 90 es években egyszer csinaltam 1 millas számlát 1 honap alatt azota nem szextelefonalok azok a nők tuti jol élnek belőle
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!