Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy olyan emberrel, aki elvált 10 éve, de azóta sincs senkije és nem akar nagyon elköteleződni?
Nekem azt mondta hogy nem találta még meg az igazit, 54 éves már…..
Ha elköteleződési problémái vannak, miattam nem fog megváltozni gondolom.
Olyanokat mond hogy barátság extrákkal kapcsolatot akar.
Hagyjam a fenébe?
Magas, jóképű, sokaknak tetszik. Nekem is.
De amióta találkozgatunk, még nem jutottunk előrébb, nem kezdeményez, szexet sem akar, meg sem csókolt.
7!
Igen! Azt látom hogy kedves aranyos, benne van a találkozókban, de ő nem igazán kezdeményez, hogy ha esetleg balul sül el, akkor mondhassa hogy én akartam, nem ő.
A felelősségtől fél.
Vagy szexelsz vele, vagy nem.
Járni, összeköltözni, stb. nem fog veled.
11
Igen, ez így szokott lenni szerintem, nem akar gondot a nyakába.
Hát nem tudom... Gondolom te is 50 körüli lehetsz. Őszintén szólva azt is el tudom képzelni, hogy lazára veszed te is és élvezed a társaságát.
Ha nem megy, akkor inkább ne erőtesd szerintem... Kevés esély van arra, hogy változtatna. Maximum ha eléred, hogy az érzelmeit is mozgatod, de ez is nagyon lutri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!