Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 10 éve foglalt gyerekes férfi, középkorú, minden, de minden csinosabb nővel flörtöl a munkahelyén, az nem veri ki a párjánál a biztosítékot?
Kötelező beállnod a sorba? Akkor ha beálltál, akkor most miért akarod bemártani azt aki kihasznált? hm?
Eleve már minden akár nő akár férfi aki a melóhelyén kezd bárkivel is jellemileg hagy "némi" kivetni valót. Az, hogy otthon mit kezdenek az ilyen fazonnal, ahhoz neked semmi az égegyadta világon közöd nincs. Te azzal törőd, hgogy ne mindenki macája legyél, és a fazonok ne súgjanak a hangárba mögötted össze, hogy ennek is, és annak is meg volt már, és kötyög benne a micsodája. Ezzel foglalkozz, ne más feleségével.
Sokaknál ez megy. És igazándiból örülnek neki az emberek. A többség tudja is kezelni a munkahelyi flörtöt, és látják, hogy mi megy... nem jelent semmit, mint bókot...
Az viszont tény, hogy lesznek olyanok, akik nem így értelmezik a dolgot, és abból komolyabb probléma lehet. Még a férfi is csinálhat így magának konfliktusokat, és kelletlen vonzalmat, érzéseket magában is, ha magába bolondít egy nőt.
Én nagyon nem szeretem. Értem, hogy az emberek vágyják az elismerést, és jól esik adni-kapni ezeket a bókokat, flörtölni... de ez veszélyes dolog olyanokkal,akik félreértelmezik, akik nem úgy értelmezik.
Tehát én beszéltem több ilyen ismerőssel, kollégával (férfiak nők egyaránt), és tudják, hogy csinálják, de egyáltalán nem volt egy pillanatra sem bennük, hogy valami másra vágynának, mint a párjuk... inkább csak a tudatra vágynak, hogy bejönnek még másoknak. Szimpla egónövelés. Tehát igen, azért csinálja ezt, hogy visszakapja. Ezt a célt akarja elérni.
Aztán persze nyilván van olyan is, aki meg komolyan akar kavarni a párja háta mögött. És nem tudod melyik a helyzet... csak egy hülye, aki kamu magabiztosságot akar gyűjteni,vagy egy megcsaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!