Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Kicsit kínos kérdés, de ha éppen nincs pasija egy középkorú nőnek, viszont hiányzik neki a szex, kit kérjen meg hogy "segítsen rajta"? Levadászni egy ismeretlent, aki bejön, vagy megkérni egy kis szivességre egy jóképű férfi barátját?
a jóképű barátnak is van gyomra...
Hacsak nem valami 20 év körüli tini, aki kangörcsben szenved 24 órában.
4/ és egy középkorú nő nem nézhet ki jól?
20 évesek között is akad aki elhanyagolja magát..
De a kérdésre válaszolva én egy ismeretlen külsőre tetszőleges, kedves fiút keresnék.
Én az 5.ös vagyok, én azért javasoltam az ismeretlent, mert nekem az ismerőseim között nem jönne be senki..
De ha neked ő szimpatikus, azt is meg lehet próbálni.
7#
Igen vacilállok rajta én is, mert őt már jól ismerem, több éve, és tudom hogy bejővök neki, benne lenne biztos, persze megbeszélve, letisztázva előre a dolgot!
Inkább olyat, aki annyira nem is barát, de ismerted és lehet vele erről és a szexről beszélni.
Most egy full idegennel lehet lutri az egész...
Én nem égetném magam ilyennel ismeros elozt hogy kuncsorgok a szexért. Johogynem felajánlod már hogy fizetsz is érte.
A neten van ezeregy hulye ilyen ungibungikhoz amugyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!