Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Kicsit kínos kérdés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Kicsit kínos kérdés, de ha éppen nincs pasija egy középkorú nőnek, viszont hiányzik neki a szex, kit kérjen meg hogy "segítsen rajta"? Levadászni egy ismeretlent, aki bejön, vagy megkérni egy kis szivességre egy jóképű férfi barátját?

Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 22:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
29%
Inkább a második.
2022. dec. 22. 22:42
 2/20 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az ismeretlen
2022. dec. 22. 22:43
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Ismeretlen.
2022. dec. 22. 22:46
 4/20 anonim ***** válasza:
16%

a jóképű barátnak is van gyomra...

Hacsak nem valami 20 év körüli tini, aki kangörcsben szenved 24 órában.

2022. dec. 22. 22:48
 5/20 anonim ***** válasza:
93%

4/ és egy középkorú nő nem nézhet ki jól?

20 évesek között is akad aki elhanyagolja magát..

De a kérdésre válaszolva én egy ismeretlen külsőre tetszőleges, kedves fiút keresnék.

2022. dec. 22. 22:54
 6/20 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék hogy a férfi barátommal megvan a szimpátia, ő jó nőnek tart engem, én pedig jóképű pasinak őt, ezt el is mondtuk már egymásnak! Szóval inkább egy ismeretlen pasit keressek arra voksoltok. Csak mert ő itt lenne kéznél, viszont nem tudom hogy a barátság hogy alakulna.
2022. dec. 22. 23:04
 7/20 anonim ***** válasza:
89%

Én az 5.ös vagyok, én azért javasoltam az ismeretlent, mert nekem az ismerőseim között nem jönne be senki..

De ha neked ő szimpatikus, azt is meg lehet próbálni.

2022. dec. 22. 23:07
 8/20 A kérdező kommentje:

7#

Igen vacilállok rajta én is, mert őt már jól ismerem, több éve, és tudom hogy bejővök neki, benne lenne biztos, persze megbeszélve, letisztázva előre a dolgot!

2022. dec. 22. 23:16
 9/20 anonim ***** válasza:
81%

Inkább olyat, aki annyira nem is barát, de ismerted és lehet vele erről és a szexről beszélni.

Most egy full idegennel lehet lutri az egész...

2022. dec. 22. 23:24
 10/20 anonim ***** válasza:
44%

Én nem égetném magam ilyennel ismeros elozt hogy kuncsorgok a szexért. Johogynem felajánlod már hogy fizetsz is érte.

A neten van ezeregy hulye ilyen ungibungikhoz amugyis.

2022. dec. 22. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!