Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Kicsit kínos kérdés, de ha éppen nincs pasija egy középkorú nőnek, viszont hiányzik neki a szex, kit kérjen meg hogy "segítsen rajta"? Levadászni egy ismeretlent, aki bejön, vagy megkérni egy kis szivességre egy jóképű férfi barátját?
Szerintem ez nem egy nő kérdése!
Senki sem szexel segítség, kis szivesség alapon, csak férfiak álmaiban.
Egy nap alatt kapsz 100 levelet egy társkeresőn. Kiválasztod, aki tetszik és megírod, hogy nálad legyen a randi.
Aztán eldöntöd, hogy akarod-e vele folytatni és mit akasz kihozni belőle hosszabb távon.
9 vagyok, de sokra megy vele, ha a pasi 2 perc alatt kész és szrk bele. Akkor már ink ismerje valamennyire és beszéljenek a szexről.
Nem érdekel senki véleménye, de volt egy időszakom, amikor kapcsolatot nem akartam de szexet igen.
De inkább megyek fizetőshöz, mint egy full idegennel aki lehet szrk az egészre.
Ugyan férfi vagyok, de elég vakmerő az a nő, aki idegen hapsival szúratja magát. Lehet, hogy írásban, kávézóban szimpatikus, de az ágyban megőrül. Az is elég, ha kövi héten arra mész haza, hogy kirámolták a lakásod.
A legjobb a megbízható ismerős. Ha barátok vagytok, még ki se fogja fecsegni. Régen is a szomszéd, munkahelyi ismerős oldotta meg ezeket a dolgokat, amikor még nem volt net. Végső esetben a postás, villanyszámlás. :)
#17!
Ilyen erővel ismerkedni sem érdemes.
Ha kapcsolatot keresek, akkor sem szoktam várni már hónapokat a szexig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!