Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Kicsit kínos kérdés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Kicsit kínos kérdés, de ha éppen nincs pasija egy középkorú nőnek, viszont hiányzik neki a szex, kit kérjen meg hogy "segítsen rajta"? Levadászni egy ismeretlent, aki bejön, vagy megkérni egy kis szivességre egy jóképű férfi barátját?

Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 22:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Társkeresőre felraksz egy pucsítós képet és bármennyi jelentkező lesz, fiatalok is.
2022. dec. 22. 23:39
 12/20 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem ez nem egy nő kérdése!

Senki sem szexel segítség, kis szivesség alapon, csak férfiak álmaiban.

2022. dec. 23. 00:08
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
De alacsony önbecsülésü nők eljutnak erre a szintre
2022. dec. 23. 00:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Kész szerencse, hogy nekem nem szokott hiányozni a párkapcsolaton kívüli szex, mert nagy bajban lennék. Nincsenek jóképű barátaim, pláne egyedülállók. Még ellenségeim se😂
2022. dec. 23. 00:30
 15/20 anonim ***** válasza:
84%

Egy nap alatt kapsz 100 levelet egy társkeresőn. Kiválasztod, aki tetszik és megírod, hogy nálad legyen a randi.

Aztán eldöntöd, hogy akarod-e vele folytatni és mit akasz kihozni belőle hosszabb távon.

2022. dec. 23. 01:16
 16/20 anonim ***** válasza:
26%

9 vagyok, de sokra megy vele, ha a pasi 2 perc alatt kész és szrk bele. Akkor már ink ismerje valamennyire és beszéljenek a szexről.

Nem érdekel senki véleménye, de volt egy időszakom, amikor kapcsolatot nem akartam de szexet igen.

De inkább megyek fizetőshöz, mint egy full idegennel aki lehet szrk az egészre.

2022. dec. 23. 01:39
 17/20 anonim ***** válasza:
39%

Ugyan férfi vagyok, de elég vakmerő az a nő, aki idegen hapsival szúratja magát. Lehet, hogy írásban, kávézóban szimpatikus, de az ágyban megőrül. Az is elég, ha kövi héten arra mész haza, hogy kirámolták a lakásod.

A legjobb a megbízható ismerős. Ha barátok vagytok, még ki se fogja fecsegni. Régen is a szomszéd, munkahelyi ismerős oldotta meg ezeket a dolgokat, amikor még nem volt net. Végső esetben a postás, villanyszámlás. :)

2022. dec. 23. 08:42
 18/20 anonim ***** válasza:
54%
Vibrátor. Ha a szex hiányzik, nincs jobb, tisztább, biztonságosabb.
2022. dec. 23. 10:46
 19/20 anonim ***** válasza:

#17!

Ilyen erővel ismerkedni sem érdemes.

Ha kapcsolatot keresek, akkor sem szoktam várni már hónapokat a szexig.

2022. dec. 23. 13:29
 20/20 anonim ***** válasza:
En az interneten kerestem idegent, 4 évig hetente találkoztunk
2022. dec. 23. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!