Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú pasik ti járnátok nálatok jóval fiatalabb csajjal?
Figyelt kérdés
Legyen szó például 10-15-20-25 év korkülönbségről. Ilyen 40-45 éves pasikra gondolok, mint középkorú.2023. máj. 4. 14:34
1/14 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm, igen.
44 évesen 20 éves barátnője van.
3/14 anonim válasza:
40 vagyok, barátnőm 25. Szerintem ezzel megadtam a választ. :-)
4/14 anonim válasza:
30f 19 ig bele fér de legyen azért 20-22
5/14 anonim válasza:
20 felett 10 év már semmi.
10 év korkülönbség nagyon sok embernél megvan.
A 20-25 már ritkább.
6/14 anonim válasza:
A pasim 38, én 20 évvel vagyok fiatalabb. Lassan fél éve tart, eddig tök jól működik.
Szeretjük egymást, nagyon sokat vagyunk együtt, de nem vesszük halálosan komolyan a dolgot. Ez valszeg sokat segít.
7/14 anonim válasza:
Hülye vagy? A feleségem kinyírna, ha megtudná!
9/14 anonim válasza:
Természetesen igen.
Külsőn kívül nem árt, ha van összhang, szimpátia, lehet beszélgetni vele, intelligens...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!