Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon ciki volna a részemr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon ciki volna a részemről pasiként?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, de nem tudom hova tenni. Nem tudom eldönteni mit érezhet irántam. Beszélgetni szokott velem, olyankor mosolyog, kérdez, közvetlen. Viszont ennyiben ki is merül a dolog. Úgy vagyok vele, hogy szeretnék megbizonyosodni diszkréten az esélyeimről. Ha rákérdeznék, hogy volna-e kedve összefutni egy délután, akkor abból lehet egy zakó is, amit szeretnék elkerülni, de legalábbis minimálisra csökkenteni az esélyét, mert gyakran találkozunk viszonylag.

Ha írnék a barátnőjének, hogy ugyan már adjon valami támpontot, hogy mihez tartsam magam, vagy mit gondoljak; azt egyből továbbítaná és rajtam nevetnének? Felnőttek vagyunk már, nem a gonosz tini kategória, reményeim szerint helyén tudná kezelni a dolgot. Legalábbis, ha nekem írna így egy csaj, aki egy haverom felől érdeklődik én biztos, hogy 100%-ban segíteném ahogy tudnám, nagyon szívesen.

Ahogy említettem már nem 14 évesek vagyunk, hanem 24 is elmúlt mindhármónk. Ebből a tekintetből viszont kicsit gáznak érzem, de így, ha jól sül el, akkor megkímélném őt is és magamat is. Őt csak azért, mert nekem például elég kellemetlen volna valakinek nemet mondani, ha amúgy kicsit szimpatikus, mint ember, de nem vonzó mint nő a számomra.

Megmondom őszintén, hogy azért tartok tőle, mert nagyon szép és kb. az a túl szép, hogy igaz legyen kategória. Ha egy kevésbé feltűnően különleges lányról lenne szó, már régen elhívtam volna valahova. Így a barátnője is megmondhatja, hogy figyu nem a te szinted, de inkább az szerintem.

szept. 7. 23:11
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Ha nagyon rosszul kezeled az elutasítást akkor a helyedben ezt most kihagynám.
szept. 10. 06:07
 32/36 anonim ***** válasza:
55%

Ne legyél már búrabaszi kretén tutyimutyi kisfiú, az isten áldjon meg.

Nem kell sztori meg okoskodás. Egyszerűrn elhívod munka után kávézni.

Ha nemet mond, akkor is viselkedj férfiként.

szept. 10. 07:34
 33/36 A kérdező kommentje:

Legközelebb majd nem leszek az, ha jobbak lesznek az esélyeim. De ezt a lányt ezentúl messzire fogom kerülni.

Inkább szeretem kielemezni, hogy mire számíthatok, mintsem faltörő kos módjára fejjel rohanni a falnak.

szept. 10. 07:46
 34/36 anonim ***** válasza:
0%

Balfasz vagy. Civilizált emberek így csinálnak - beszélgetnek, es ha nő megtetszik, akkor illedelmesen elhívják valahová. Nem színházba, nem moziba, hanem egy teljesen semleges helyre, mint egy nyamvadt kávézó.

Ha nem a válasz, arcvesztés nélkül lezárul a történet.

De te facebookon jelölgetsz meg üzengetsz, illetve esélyeket elemezgetsz.

Sok szerencset hozzá.

szept. 10. 08:46
 35/36 A kérdező kommentje:
Még véletlenül sem így volt, te nagyon buta. Az, hogy több hónap után bejelölöm, majd ráírok, hogy kiderüljön, hogy ott is beszédes-e vagy sem, az nem egyenlő azzal, hogy ott ismerkednék, vagy élőben hozzá sem szólnék.
szept. 10. 09:02
 36/36 anonim ***** válasza:

Kiderült, hogy a kérdező azért fél, mert tényleg nincs visszajelzés.

Úgyhogy nyugalom.

szept. 10. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!