Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon ciki volna a részemr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon ciki volna a részemről pasiként?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, de nem tudom hova tenni. Nem tudom eldönteni mit érezhet irántam. Beszélgetni szokott velem, olyankor mosolyog, kérdez, közvetlen. Viszont ennyiben ki is merül a dolog. Úgy vagyok vele, hogy szeretnék megbizonyosodni diszkréten az esélyeimről. Ha rákérdeznék, hogy volna-e kedve összefutni egy délután, akkor abból lehet egy zakó is, amit szeretnék elkerülni, de legalábbis minimálisra csökkenteni az esélyét, mert gyakran találkozunk viszonylag.

Ha írnék a barátnőjének, hogy ugyan már adjon valami támpontot, hogy mihez tartsam magam, vagy mit gondoljak; azt egyből továbbítaná és rajtam nevetnének? Felnőttek vagyunk már, nem a gonosz tini kategória, reményeim szerint helyén tudná kezelni a dolgot. Legalábbis, ha nekem írna így egy csaj, aki egy haverom felől érdeklődik én biztos, hogy 100%-ban segíteném ahogy tudnám, nagyon szívesen.

Ahogy említettem már nem 14 évesek vagyunk, hanem 24 is elmúlt mindhármónk. Ebből a tekintetből viszont kicsit gáznak érzem, de így, ha jól sül el, akkor megkímélném őt is és magamat is. Őt csak azért, mert nekem például elég kellemetlen volna valakinek nemet mondani, ha amúgy kicsit szimpatikus, mint ember, de nem vonzó mint nő a számomra.

Megmondom őszintén, hogy azért tartok tőle, mert nagyon szép és kb. az a túl szép, hogy igaz legyen kategória. Ha egy kevésbé feltűnően különleges lányról lenne szó, már régen elhívtam volna valahova. Így a barátnője is megmondhatja, hogy figyu nem a te szinted, de inkább az szerintem.

szept. 7. 23:11
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
78%

Őszinte leszek veled.Az az iszonyatosan szánalmas, hogy megfordul egyáltalán ilyen a fejedben, hogy inkább a barátnőjét kérdeznéd meg, mint a nőt.

Ha el sem mered hívni, akkor mondj le róla, mert nem vagy rá méltó.

Igen, ha így teszel, elmondja neki majd a barátnője.Nem biztos, hogy kiröhögnek, de normális nőnek ez nagyon taszító viselkedés.

Ha tetszik, akkor legyél férfi és hívd el valahova.

szept. 7. 23:19
 2/36 anonim ***** válasza:
79%

Növessz már tököt! 24+ évesen ideje lenne!

Szerinted, ha a barátnő útján kapod a zakót az a következő találkozáskor kevésbé lesz kínos? Akkor már nem egyszerűbb személyesen?

szept. 7. 23:19
 3/36 A kérdező kommentje:

Hát ez most zokon esett... Reméltem, hogy ez egy tuti ötlet lesz.

S ha csak azt kérdezném, hogy van-e barátja, vagy valakije alakulóban, mert nekem tetszik?

szept. 7. 23:22
 4/36 anonim ***** válasza:
87%
#3 Mondom hívd el valahova.Nyilvánvalóan nem vagy vele még olyan viszonyban, hogy mélyinterjút készíts vele.Ha van valakije, akkor úgy is mondani fogja, hogy ezért nem megy.
szept. 7. 23:25
 5/36 A kérdező kommentje:

Az elhíváson kívül tudnátok valami egyéb ötletet adni?

Lehetőleg valami hasonlót, hogy ne kelljen nyíltan konfrontálódnom.

Egyszerűen nem szeretnék magamból bohócot csinálni. Tudom, hogy nem sok esélyem van, amit meg is értek, mert nem nézek ki jól, de milyen az ember? Reménykedik, hogy most hátha szerencséje lesz.

szept. 7. 23:37
 6/36 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, kockázat nélkül nincs nyereség. Vállald be a rizikót és hívd el! Az élet túl rövid ahhoz, hogy ilyen dolgok miatt megtorpanj. Ha nem hívod el, sosem tudod meg miről/kiről maradsz le.
szept. 7. 23:50
 7/36 anonim ***** válasza:
87%

Nincs olyan, hogy zakó. Elhívni valakit randira az nem égő, hanem bátor dolog. Akkor sem égő, ha ő el sem tudja képzelni, hogy találkozzon veled. Próbálkozz be nála. Lehet boldogan fog igent mondani. Ha nemet mond, akkor meg egyből tovább kell lépni.

EZt a barátnő megkérdezést, meg feletsd el sürgősen.

És igen, szedd már össze magad férfi vagy. És ezt jó lenne végre bizonyítanod:)

szept. 8. 00:15
 8/36 anonim ***** válasza:
57%
Kérdezd meg tőle, hogy megy-e valahová hétvégén. Ha igen, pl. buliba, akkor kérdezd meg, hogy csatlakozhatnál-e te is a persistent, hozzá? Ha azt mondja, most nem megy sehová, akkor kérdezd meg legutoljára milyen programon volt, lenne-e kedve hasonlóhoz, mert szívesen szerveznél valami kedvére való dolgot. Mondd neki, hogy mehettek többen is, ha úgy jobban érezné magát, de akár csak ketten is. Mit szól hozzá?
szept. 8. 00:39
 9/36 anonim ***** válasza:
53%
Ja, a persistent nem kell oda. 😃
szept. 8. 00:39
 10/36 anonim ***** válasza:
85%

Diszkréten meg kockázat nélkül nem fogsz tudni előre lépni.

Ez talán általános iskolában elmegy, ha a barátnőjét kérdezed. Talán!

De ti felnőtt emberek vagytok! Őszintén szólva nekem ott vágná el magát a pasi, ha ezt így hátulról, a barátnőmön keresztül puhatolná ki. Akkor is off, ha egyébként előtte szimpatikus volt.

Nincs abban semmi ciki, ha tetszik egy nő, ahogy abban sem, ha elutasít. Egyébként meg beszélgettek, nem? Te is kérdezz! Például milyen volt a hétvégéje? Lehet, hogy egyből azt fogja mondani, hogy a "barátommal voltunk itt meg ott", és már tudod is, hogy felesleges lenne erőlködni. Vagy csütörtök magasságában kérdezz rá, hogy mit tervez a hétvégére. Ha egy csaj akar tőled valamit, akkor simán mondhat erre olyat, hogy szívesen menne xy kiállításra, koncertre, stb, de egyedül nincs kedve. Tiszta sor, hogy azt akarja, hogy hívd el! Vagy: a barátommal megyünk a... Ez is tiszta sor.

Esetleg kérdezz rá nyíltan, hogy van-e barátja. Az még nem randi, nem vallottál szerelmet, csak tudni fogod, hogy szabad-e nála próbálkozni.

Ő sem óvodás, valószínűleg már réges régen levágta, hogy mennyire bejön neked. Ezért is baromság ezt titkolni.

szept. 8. 07:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!