Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon ciki volna a részemr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon ciki volna a részemről pasiként?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, de nem tudom hova tenni. Nem tudom eldönteni mit érezhet irántam. Beszélgetni szokott velem, olyankor mosolyog, kérdez, közvetlen. Viszont ennyiben ki is merül a dolog. Úgy vagyok vele, hogy szeretnék megbizonyosodni diszkréten az esélyeimről. Ha rákérdeznék, hogy volna-e kedve összefutni egy délután, akkor abból lehet egy zakó is, amit szeretnék elkerülni, de legalábbis minimálisra csökkenteni az esélyét, mert gyakran találkozunk viszonylag.

Ha írnék a barátnőjének, hogy ugyan már adjon valami támpontot, hogy mihez tartsam magam, vagy mit gondoljak; azt egyből továbbítaná és rajtam nevetnének? Felnőttek vagyunk már, nem a gonosz tini kategória, reményeim szerint helyén tudná kezelni a dolgot. Legalábbis, ha nekem írna így egy csaj, aki egy haverom felől érdeklődik én biztos, hogy 100%-ban segíteném ahogy tudnám, nagyon szívesen.

Ahogy említettem már nem 14 évesek vagyunk, hanem 24 is elmúlt mindhármónk. Ebből a tekintetből viszont kicsit gáznak érzem, de így, ha jól sül el, akkor megkímélném őt is és magamat is. Őt csak azért, mert nekem például elég kellemetlen volna valakinek nemet mondani, ha amúgy kicsit szimpatikus, mint ember, de nem vonzó mint nő a számomra.

Megmondom őszintén, hogy azért tartok tőle, mert nagyon szép és kb. az a túl szép, hogy igaz legyen kategória. Ha egy kevésbé feltűnően különleges lányról lenne szó, már régen elhívtam volna valahova. Így a barátnője is megmondhatja, hogy figyu nem a te szinted, de inkább az szerintem.

szept. 7. 23:11
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
80%

Úgy tűnik, hogy nem érzed magad vele otthon, csak külsőre tetszik, és jól esik, hogy közvetlen. De alapvetően szorongsz a társaságában. Egy olyannal, aki mellett fel tudsz szabadulni, nem lenne ilyen probléma.

Elhívni a nulladik lépés. Utána még ezer dolgon lehet szorongani.

Szerintem ne hívd el. Csak beszélgessetek. Vagy max kísérd el valamerre, és mondd hogy amit felvetett az egy hosszabb téma, és kíváncsi vagy mit gondol róla. Akár egy séta mellett a tennivalótok után átbeszélhetnétek.

Nem kell rohanni. Akkor ne hívd el, hanem csak többet beszélgessetek, és legyen neked is kérdésed, utalj vissza... stb.

Nekem van ismerősöm aki mindenkivel laza, szóval arra is vigyázz, hogy nehogy félreértsd. Ezért kéne inkább többet beszélni így, még mielőtt komolyabban lépsz.

szept. 8. 07:51
 12/36 A kérdező kommentje:
Ez már megtörtént... Reméltem, hogy épp ilyesmit mond, hogy lenne kedve menni valahova, de nincs kivel stb. Azt felelte, hogy sétálni megy meg shoppingolni. Azt is kérdeztem, hogy barátnőkkel? Igennel válaszolt. Szerintem is levágta már, de nem látok semmi konkrétumot, azon túl, hogy beszélget, mert kedves személyiség. De lehet, hogy bárkivel ugyanígy tenne aki szóbaáll vele, úgyhogy...
szept. 8. 07:54
 13/36 A kérdező kommentje:

Igen, ez is jó ötlet. Egyébként kicsit mindenki mellett szorongtam eleinte aki tetszett, de szerintem ezzel sokan vannak így.

Úgy lesz a legjobb, ha még beszélgetünk amikor összefutunk aztán kiderül. Ha annyira akart volna már valamit, akkor elejthetett volna olyan témákat amiket a tízes is írt.

szept. 8. 08:03
 14/36 anonim ***** válasza:
72%

Mondom, szerintem beszélgess vele többet a mostani szituációkban. Egyébként meg ha elutasít, akkor sincs semmi... engem is utasítottak már el, és én is utasítottam el.

Az ismerkedésnél sok dolog miatt el lehet valakit utasítani. Például a gyerekkérdésben különböztök, vagy az életcélokban, vagy teljesen más a kulturális világotok. Ettől még szimpatikus lehet egymásnak két ember. Neki szimpatikus vagy, beszél veled - tehát már nyertél.

szept. 8. 08:04
 15/36 anonim ***** válasza:
26%

#8 Ez szerintem nem jó ötlet.Én erre akkor is nemet mondanék, ha alapból kéne a pasi.

Miert olyan qrva nehéz férfinek lenni, és elhívni a nőt valahova, energiát tenni bele, és kicsit szórakoztatni?

Az milyen már, hogy rá akarsz akaszkodni egy kb idegen nőre, mikor az magának szervezett programot?

szept. 8. 10:34
 16/36 anonim ***** válasza:
72%

Jajj, ne kérdezgesd a barátnőjét, ha nem jössz esetleg be neki az nagyon égő.

Ha jót beszélgettek kérdezd meg nem lenne-e kedve később itt vagy ott folytatni..

Engem sokan hívtak már randira illetve mostmár inkább találkozni szoktak hívni, de akivel nem mentem el arról se gondolok az égvilágon semmi rosszat, nincs mitől tartanod.

Sőt elmondom, általában alig várjuk, hogy végre valaki kicsit tökösebben próbálkozzon be.

szept. 8. 11:01
 17/36 A kérdező kommentje:

Jaaj... Ez nagyon távol áll tőlem. Sajnos vagy nem sajnos megszoktam, hogy azokhoz akikhez közöm volt így vagy úgy, ők észrevetették magukat "erőszakosan".

Megpróbálok még vele beszélgetni, hátha kiforogja magát a dolog és szabad utat kapok. Ha nem, akkor ez a tökös viselkedés nem lesz az én szexepilem, gyávább vagyok annál.

szept. 8. 21:19
 18/36 anonim ***** válasza:
Jó pasi lehetsz, ha csak úgy felszednek a nők! Ezen az oldalon minden férfi arra panaszkodik, hogy nehezen talál nőt magának.
szept. 8. 23:46
 19/36 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy épp nincs barátnőd, de szeretnél egyet. Ekkor megkérdezheted, hogy neki van-e barátja, ha nincs, nyitott lenne-e ismerkedésre fiúkkal. Tehát nem konkrétan veled, csak úgy általánosságban kérdezd meg. Vagy megkérdezheted van-e valami fiúideálja? Milyen egy olyan pasi, aki számára bejön, van-e valami típusa. Te is mesélhetsz neki arról, te mire vágynál, milyen legyen a lány, akit barátnődnek szeretnél. Olyan tulajdonságokat mondj, ami rá is jellemző.
szept. 8. 23:52
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

24 évesen legyél már kész a nyílt "konfrontációra". Tök mindegy, mennyire sunyítva, milyen köntörfalazósan kérdezősködsz, le fogja venni, hogy mire megy ki a játék, és akkor is azt fogja mondani, ha nem akar veled összejönni, hogy "bocsi, de nem tetszel"... nagyon max. ha elkezdesz róla kérdezősködni, akkor még azt is gondolhatja, hogy tolakodó tapló vagy, aki olyan dolgokról kérdezi, amihez nincs köze. Hívd el, ha nem vevő rá, gyorsan túlleszel rajta.

Barátnőtől ne kérdezgess, az nagyon óvoda kategória.

szept. 9. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!