Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illetlenség volt a részemről?
Újítják fel a fürdőt az albérletemben, és most délelőtt nem fogok kertelni, de nagyon rámjött a kakilás. Két emelettel feljebb lakik egy nagyon jó barátnőm, néha ott van nála a barátja is. Írtam barátnőmnek hogy átmennék de nem reagált, hívtam is, nem vette fel.
Kénytelen voltam így saját kézbe venni a dolgokat és gondoltam felmegyek csöngetek. Hát nagy meglepetésemre a párja nyitott ajtót és mikor kérdeztem itthon van e a barátnőm azt felelte hogy majd csak olyan kettő óra körül jön haza. Kérdezte mi járatban, nyilván nem akartam színt vallani hogy amúgy mindjárt bekakálok, ezért azt találtam ki hogy a töltőm nála felejtettem.
Azt felelte fáradjak be nyugodtan és keressem meg, viszont neki munkaügyben telelfonálnia kell ezért bemegy a hálóba, majd kopogjak be ha megyek.
Én rögtön elmentem a vécére, természetesen közben kijött a srác és elkezdett keresni, szólintgatott, meg akart kínálni valami üdítővel, kávéval... Szóltam neki hogy a vécében vagyok, még nem találtam meg a töltőm.
Fúú nagyon gázul éreztem ott magam, és remélem nem gondolja hogy hazudtam neki...Mert utána bementem alibizni a szobába keresni a nem létező töltőt, végül pedig elköszöntem és mentem. Most meg bezzeg már barátnőm is érdeklődik hogy mit akartam, miért kerestem.

Ehhhhhh...
Ez nem volt jó ötlet. Hazudtál volna valami mást...
Bocs, nem akarok sértő lenni. De azért, kérdésedre válaszolva, csak akkor lenne az, ha kiderülne az igazság.

Szerintem nem lett volna ciki elmondani az igazat.
Amúgy valld be a barátnődnek, mondd hogy kínosnak érezted, azért hazudtál.

Ha ciki bevallani ha nem, inkább érezném magam kínosan abban a fél percben amíg elmondom hogy mindjárt bekakkantok, kérlek hadd menjek mosdóba, mint hogy tényleg beszaladjon.
Amúgy barátnődnek szerintem simán elmondhatod az igazat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!