Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Illetlenség lenne, ugye?
Adott egy fiú,akinél ki van zárva a nem netes ismerkedés,mivel tőlem több ,mint 100 km-re lakik. Személyesen nem ismerjük egymást,évente találkozunk, pár szót már váltottunk,de ezek csak kis vakkantások voltak úgymond :D
Aztán több mint fél év keresés után végre megtaláltam Facebookon és megtudtam a nevét , viszont mint kiderült,facebookon teljesen inaktív... Három accja van,mindegyik ki van halva,csak profilkép van ( kettőn az se ) illetve 48 ismerős...
A nagymamája viszont teljesen aktív facebookon, sokszor oszt meg dolgokat és hasonlók. Körülbelül 50-55 lehet ránézésre,szóval elég fiatalos.
A nagyija kirakott egy idézetet,amit likeoltam,majd utána jöttem rá,hogy ebből rájön,hogy én nézegetem a profilját. Végül úgy voltam vele,hogy nem számít,ezért úgy hagytam.
A hölgy hát hogy fejezzem ki magam... Eléggé ellenszenvesen méreget mindig,a fiú anyukája viszont aranyos. Bár az egész családnak van egy ilyen flegma nézése, mindenki agyon van tetoválva ( kivéve persze a gyerekek ) . Ez önmagában nem hátrány számomra,ellenben én teljesen más környezetben nőttem fel.
A fiút bejelöltem,bekövettem mindenhol,azonban függőben vannak,mert ugyebár nem aktív.
Nagy bunkóság lenne bejelölni az ellenszenvesen méregető nagymamát ?Nem szeretnék tiszteletlen lenni az idősebbekkel szemben,szóval nagy dilemmában vagyok.. Mit kezdjek a helyzettel?
A posztjai alapján nagyon szimpatikusnak tűnik , szóval szerintem tök normális ,csak lehet ,hogy én nem vagyok neki szimpi... Még várok egy kicsit aztán lesz ami lesz.
Még várom a válaszokat
Mindig a zuhany alatt jönnek a megváltó ötleteim! xD A kérdéseden gondolkodtam, kérdező, és az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha írnál a fiúnak, hogy ki akarsz békülni a nagyijával. Például ezt: "Szia, nem tudom mikor látod majd ezt az üzenetet, láttam, hogy nem vagy túl aktív a közösségi médián (ami persze nem baj). Igazából azért írok, mert bűntudatom van a nagyid miatt. Nagyon szimpatikus hölgy és talán igazából jól megértenénk egymást. Nem szeretek rosszban lenni másokkal. "
Így visszaolvasva elég gagyi ötlet, de mégsem törlöm ki. XD Talán elég ha szimplán annyit írsz, hogy meg akarod mutatni a nagyinak, hogy rendes lány vagy? :T
Oké, én úgy emlékszem,hogy elküldtem,de ezek szerint nem...
Szóval : Tök jó az ötleted,és egyébként rájöttem,hogy talán van alapja annak,hogy nem kedvel a nagymama.
Talán tavaly vagy azelőtt rollereztünk a kempingben ( siettünk,szóval gyorsan mentünk ) és egyszer csak kiugrott elénk egy kiscsaj,aki a családhoz tartozott. Talán az anyuka volt ,aki utánunk kiabált,hogy miért kell száguldozni,erre nem mondtunk semmit...
Viszont arról sem tehetek,ha kiugrik a gyerek elém...
Egyébként egy probléma még mindig fennáll, az,hogy melyik profilra írjak . Talán arra,amin van profilképe ? Instagramon a háromból kettőt párhuzamosan használ(t) ( ahogy láttam ).
Mindháromra pedig gáz lenne írni :D Abban reménykedek,hogy szeptemberben lesznek facebookos osztálytársai,akik hatására majd ő is rápillant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!