Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek most? Hogyan tovább?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ladásguszti1 kérdése:

Mit tegyek most? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal csodálatos 6 hónapot voltam együtt, de az én féltékenységem és ezáltali bunkóságom miatt szakítottunk. Én még mindig nagyon szeretem, és többször is ráírtam újrakezdés gyanánt, de mindig kőkemény elutasítást kaptam. Nemtudom kiverni a fejemből, mindenről Ő jut eszembe, és szinte minden nap megkönnyezem a boldog időket :((( Ezeket a sorokat is könnyes szemmel írom. Ebben kérem a segítségeteket. 15/F

2017. júl. 22. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

"15/F"

"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

Olvasni és mondatokat elemezni ebben a korban már illene!!!!

2017. júl. 22. 21:17
 2/3 anonim válasza:
gusztikám, a lány mégse olyan csodás mert már más valaki tetszik neki
2017. júl. 22. 21:51
 3/3 anonim válasza:
Tudom hogy nehéz de ismerkedj meg másokkal is lehet hogy úgy elbirod őt felejteni. Ha nem és ő az igazi a sors úgy is összefog titeket hozni. Addig éld az életed ismerkedj nem muszály azzonal szerelmesnek lenned. Hidd el jobb lesz
2017. júl. 24. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!