Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan ment tovább az életetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ment tovább az életetek, ha azért szakítottatok, mert "még nem éltétek ki magatokat"?

Figyelt kérdés
Csak érdekelnek ilyen történetek. Megérte eldobni emiatt egy kapcsolatot? Milyen tanulságok szűrődtek le abból, ha valaki később (huszonévesen) élte ki úgymond a "kamaszkorát"?

2017. jún. 14. 11:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
A párodnak biztos jobban fog menni nélküled :)
2017. jún. 14. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
az egy hasznos dolog, ha úgy mész bele egy komoly kapcsolatba, hogy már tudod mi merre hány méter és kirpóbáltad a perverzióid és ismered önmagad... de az ellenkezőjére is sok példa van.. hogy életed szerelmével éled ki magad ...mindenki maga döntse el.. ezzel az indokkal szerintem hülyeség szakítani.. az a kapcsolat akkor sokat nem ért
2017. jún. 14. 11:50
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
Én azért szakítottam, mert kalandosabb, izgalmasabb lányra vágytam, aki teljes mértékben illik hozzám. Máig próbálom megtalálni. Azóta volt 2 szexpartnerem.
2017. jún. 14. 11:52
 4/12 1992Dávid ***** válasza:
68%
#2 igaz
2017. jún. 14. 12:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig csak egyszer láttam olyat, hogy valaki a kiélés miatt szakított. Az a férfi sajnos nem jól mérte fel a lehetőségeit, azt hitte magáról, hogy jó pasi, közben meg hízik, kopaszodik, egyre agresszívebb a férfiakkal is, munkája hol van, hol nincs, szóval egyre rosszabb "parti". A lány, akit dobott sokkal jobban nézett ki mint ő. Mindez a húszas évei végén történt, most kb 35. Egész nap a facebookon panaszkodik a mai lányokra, szidja akiknek több pénze van, és irigykedik a sok családos férfira. Ez a férfi nem fogta fel, hogy nem járhatja azt az utat, mint a nála vonzóbb szépfiúk. A média álvalósága férfira, nőre egyaránt káros. Az a nő ráadásul tényleg szerette őt, mert amikor összebalhézott a rendőrökkel meg egyéb kifogásolható dolgokat művelt akkor is mellett állt. Még ha csak egy laza kapcsolat lett volna valahol megérteném a kalandozás iránti igényt, de ez a férfi se ilyen jó nőt, se ilyen hűséges társat nem talált azóta. Megérte?
2017. jún. 14. 13:02
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Ezért dobott az egyik exem. Ő még hódítani akart.

24 volt, mikor ejtett, azóta 31, lefeküdt 10 csajjal kb, de egy akart csak vele járni, 2 hónap után vége lett a kapcsolatuknak.

Haverok maradtunk. Én jónő lettem, 25 vagyok, sikeres. Régen kevésbé csinos és csóró voltam 19 évesen..

Ő pocakot növesztett, mellé sovány, a sok munkától görbe a háta, és a hajából kb tenyérnyi maradt. Megbánta és próbált visszaszerezni. Nyilván nem mentem bele, nem akartam szamár lenni. Mostmár elég jó lennék.. szánalmas.

De persze a jó tulajdonságai megmaradtak, meg a szép emlékek.. így a haverkodás belefér

2017. jún. 14. 20:21
 7/12 anonim ***** válasza:
80%

Sokan félreértik a "kiélés" fogalmát. Azt hiszik, hogy az olthatatlan vágy vezérli, hogy minél több partnerrel bújhasson ágyba a fiatal. Pedig sok esetben szükség van rá, azon egyszerű oknál fogva, hogy az általa megszerzett tapasztalat révén lesz valakiből jó partner, aki az élet minden területén jó társ tud lenni. Senki sem születik olyan tudással, ami elegendő egy igazán működő tartós kapcsolathoz. Ezt a tudást nekünk magunknak kell megszereznünk, hogy később, amikor a "nagy Ő" kerül az utunkba, már olyan partnerként állhassunk elé, aki mellett érdemes lehorgonyozni.

Idősebb korban kiélni magunkat nem lehet. Akkor már sokkal fájdalmasabbak az élet által kiosztott pofonok, akkor már sokkal nehezebben kecmergünk talpra egy istenes csalódás után.

2017. jún. 15. 09:12
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
Ez csak szar szöveg a szakításra! Mégis minek kéne bárkinek végigpróbálni a várost meg tapasztalatok? Egy kapcsolat olyan mint bármely kapcsolat , akár mint családtaggal, vagy akárhol, a másikkal normálisan kell viselkedni, ha valami nem tetszik megbeszélni, ha egy valakivel ez nem megy, nem fog menni a következővel se.
2017. jún. 15. 23:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts, itt most hiába beszélne úgyis bárki bármit, lehet most meggyôzöd magad pillanatnyilag, aztán 2 hónap múlva újra csak ezen fogsz agyalni, szerintem ne csesz*d a másik idejét, aztán majd rájössz hogy hü*lye voltál, de nyilván mindenki csak saját kárán képes tanulni.
2017. jún. 17. 09:55
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! (nem én húztam le a százalékokat)

Ennek mindig megbánás a vége? Ez mikor derülhet ki? Ha esetleg van valakinek ebben tapasztalata...

2017. jún. 17. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!