Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ment tovább az életetek, ha azért szakítottatok, mert "még nem éltétek ki magatokat"?
Engem az elso baratom elegge korlatozott. O utalta a bulikat, en szerettem. Hivtam, nem jott velem, hat mentem a barataimmal nelkule. Es ebbol mindig veszekedes lett, hogy mi az hogy o minden szabadidejet velem tolti nekem meg vannak barataim es elmegyek nelkule bulizni. Emiatt nem is mentem a vegen mar. Pedig fiatal voltam, ki akartam bulizni magam, meg a rossz kapcsolatomban nem ereztem jol magam es azt szerettem volna ha ossze tudok jonni olyannal aki hozzam illik. Szakitottam vele. Nem csak emiatt, de o azt hallotta csak meg, hogy annyi a problemam vele, hogy ki akarom elni magam... hat grat :D aztan azota kieltem magam, buliztam pasiztam szorakoztam. Nem bantam meg egyaltalan :) azt mondta mindenki hogy meg fogom banni a szakitast. 4 ev eltelt, azota se banom egy cseppet sem :D
En annyira azt sem ertem, hogy valaki hogy tudja megbanni a szakitast. Marmint az elejen ugy erezheti oke... de evekkel kesobb nem fog rajonni hogy de banja. Addigra mar annyi minden tortent hogy semennyire nem erdekli az ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!