Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megycsalt de tagadja, hogyan tovább? (Többi lent)
A párom azt mondta el megy a haverjaival szórakozni, nem bántam menjen érezze jól magát. De még aznap este a legjobb barátjának a húga képeket küldött nekem amin látszik egy házibuliban vannak a haverjánál... Ez a lány küldött még képeket, amin ölelközik, csimpaszkodik a páromba, a párom derekára külcsolja a lábát és a nyakába bújt. Voltak még félreérthető képek. (Mindíg is utált engem ez a lány) Mindezek után párom tagadja bármi is tőrtént volna köztük. Nekem borzasztóan rosszul esik a dolog ő az első párom, a férfi akiben megbíztam... Nagyon friss a szakítás és sajnos bonyolítja a dolog, hogy a szakítás után tudtam meg babát várok. Még csak 7 hetes vagyok. Csak a szűk család tudja és a párom. Nem tudom mi lesz friss a szakítás és nem tudom ezek után, hogy jövünk ki. A babát szeretném megtartani, ezt ő is tudja. Ki akara velem békűlni, de nekem tudnom kell mi tőrtént, és miért akkor azzal a lánnyal. Fogalmam sincs mi legyen, úgy érzem nem tudnék megbocsájtani egy megcsalást.
22L
Ha nem tudnád megbocsátani, ami jogos, akkor nincs mit tenni. Túl kell lépni rajta.
Ha adnál neki egy esélyt, az egy pokoli kapcsolatba fajulna.
Nem vennék rá mérget, hogy tényleg megcsalt. Gondolod, hogy akkor hagyta volna magát közben fényképezni? Te is írod, hogy útál téged a csaj. Egyértelműen csak be akar kavarni.
Viszont... Ha rendszeres, hogy bulizni jár nélküled, akkor lehet, hogy az is rendszeres, hogy más lányokkal ölelkezik, meg még ki tudja, hogy miket.
A helyedben beszélnék a legjobb barátjával, hogy mi az igazság. Mutasd meg, hogy milyen képeket küldött neked a húga, és szerinte miért akar bekeverni. Nyugodtan mondd el, hogy terhes vagy, nem babra megy, hogy együtt maradtok vagy szakítotok. (Ha megtartod, idővel mindenki tudni fogja.)
Azt viszont tényleg gondold meg kétszer, hogy ha végleges a szakítás, akkor vállalsz-e egyedül gyereket. Sokkal nehezebb, mint gondolod. Se normális munkát, se párkapcsolatot nem lesz könnyű találni, már ha egyáltalán sikerül. Nem az a kérdés, hogy akarsz-e egy pici babát pelenkázni. Hanem hogy akarsz-e egyedül hadakozni egy kamasszal, aki hisztizik, mert kajára sincs pénz, de ő is szeretne mobiltelefont, táborba menni, mint a többiek, és most szakadt le róla a cipő is.
Nem is védekeztetek, vagy hogy a gyerek?
Te döntésed.
Engem nem érdekelne, hogy van-e fénykép vagy nem, meg nem is az a lényeg, hogy olykor nélküled is elmegy, miért ne menjen.
De nyilvánvalóan nem szeretném, hogy más lányokkal amikor én nem vagyok ott, a nyakába csüngjön ölelkezve más nő, mert iszik és elfeledkezik magáról. Az, hogy megöleli más, de mit keres a lába a derekán átkulcsolva?
Persze ők tudják mi volt, ez tényleg nem biztos, hogy volt-e más is. Nekem mondjuk már ennyi elég lenne, mert ez is tiszteletlen.
Egy kérdés:
És a párod legjobb barátja is utál téged tán?
Csak mert nekem ez a "nem akar beleavatkozni, nem beszél velem" is már beszédes... Tudod, amikor én kerültem egyszer félreérthető helyzetbe, mert idejött egy ismeretlen faszi és puszit adott megölelt, és a barátom pont akkor jött meg, ( őt vártam..), teljesen ki volt bukva, hogy mit ölelget..
Az én legjobb barátnőm írt neki, meg mondta egyből, hogy nyugodjon meg, nem volt semmi.
Szóval ezért kérdezem, ilyen a kapcsolatod vele, mert az sem lehet véletlen, ha ő nem akar részt venni a sumákolásban pl..
A párod és az a csaj szoktak fb-n beszélgetni gondolom( miután neked küldött képeket).
HA legközelebb találkoztok, mondd meg, hogy szeretnéd megnézni, hogy neki miket írt a csaj az ominózus buli után, de ott és akkor nézd meg, és ő mit beszélt a lánnyal.
HA nincs takargatnivalója, nem lehet gond megmutatnia.
Jobbat nem tudok.
Lehet, hogy megcsalt téged, ki tudja, most megakarod tartani a gyereket bosszúból, hogy megtartod a gyerekét.
Mit fogsz mondani a gyerekednek?
Jaj, bocsi kicsim, apád megcsinált téged, mert 22 évesen nem volt eszünk védekezni, aztán ő igazából lehet megcsalt..
Ezért dobtam, de megtartottalak téged, hogy fizesse a gyerektartást élete végéig.
Az egyik barátnőmmel volt hasonló a felállás anno:
Közben terhes lett, a párja viszont nem ott nem akarta megtartani a babát..
22 évesen szült kb, nagyon helyes kisgyerek, de könyörgöm ne legyen senki annyira buta, hogy azt higgye, hogy a gyerek majd megváltoztat bárkit is..
Már ebben a tekintetben.
Említett barátnőméknél is eltelt azóta pár év, voltak külön is egy ideig, majd újra összejöttek, a férfi ugyanúgy sz*arik rá a fejére sokszor, és inkább megy el a haverokkal, meg ide-oda, mint hogy kettesben legyenek.
Szóval ennyit erről, kár naivnak lenni.
Akár hogy is döntesz, vállalnod kell a felelősséget, és jobb, ha a döntésed nem valami hülye játszma része, hanem mert valóban szembenéztél a helyzettel, és így akarod. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!