Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eros gyanud, h a ferjed megcsal, (tagadja) akkor hogy deritened ki?
Minden attól függ, mit tennél, ha kiderül, hogy megcsalt. Ha beadod a válást, akkor azt most is megteheted, egyszerűen elhidegülésre hivatkozva, a férjednek meg megmondod, hogy oda a bizalom.
Ha nem válnál el, ha kiderült a megcsalás, akkor meg csak fapo.fával mondj neki annyit, hogy diszkréten csinálja, mert nem akarod hogy rajtad csámcsogjanak az ismerősök.
Kideríteni úgyse tudod, max lebuknak. Esetleg a férjed telefonjáról felhívod a csajt, és lekoptatod.
Megmondom oszinten elvalni idaig nem akartam, de ha valaki menni akarna az menjen. A baj csak az ha maradna is, meg nozne is... Hazirabszolga nem szeretnek lenni, mikozben o massal hetyeg.
Ha tobber er egy lyuk mint ket kisgyerek es en, azert elgondolkodtato...mindenkeppen konkretan szeretnem tudni. Az ugy bonnyolult es sajnos-vagy nem sajnos nem egyertelmu.
Mar miért nem tudná kideríteni???
Kérdés mennyit ér meg neki az információ....
Ha felmesz a netre rengeteg magandetektív iroda van ami kifejezetten erre specializalodott, hogy bebizonyitsa a megcsalast fotokkal stb...
Ha nem veszi észre es van jogsid meg kocsid vagy csak megkersz egy ismerösöd akkor is kitudod lesni egyszer.
Kimásolnám a telefonszámot és megcsörgetném az illetőt. És ha Lajos veszi fel erősen női hangon :D akkor sajnos elég egyértelmű.
Szervezz sok közös programot estére, csábítgasd vissza, legyél vele nagyon kedves. Lehet, hogy semmi nem történt még köztük és az elejét tudod venni a bajnak.
Amúgy kérdezgesd a munkájáról és ha kap sms-t arra is kérdezz rá, nocsak írt neked valaki (ha olyan okostelója van az üzenet egy részét is kírja). Ha a kezd pánikolni ezekben a szitukban, akkor saras.
Amúgy légy nagyon éber! Mindig kérdezgesd, kicsit vallasd de ne túl erőszakosan a dolgairól. Valahol bele fog bukniva hazugságba.
Ja és ha lehet semmi "privát időt" ne hagyj neki megvalósulni (tudom ez nagyon gonosz)-de ha nincs ideje elkövetni a "bűncselekményt" nyugodtabb leszel ő meg idegesebb...
Sok sikert ( én már túl vagyok egy ilyen férjen).
Az a baj,hogy ha okosan csinálják, munkaidőben,stb a találkákat, nem tudod lebuktatni.Hiába vagy nonstop vele.A csábítás se mindig jön be, ha már szerelmes lett a nőbe.
Kérdezz rá konkrétan.
Ha tagad, még nem döntötte el mit akar.
De legalább tudja,hogy sejted.
Esetleg felhívod a számot,és elbeszélgetsz a nővel.
Valamit muszáj lépni.
Ha üresen tartottad a zacsiját, akkor nem ment más nőhöz.
De ha hárpia vagy, és szex sincs, akkor meg te kergetted a másik nőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!