Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megycsalt de tagadja, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megycsalt de tagadja, hogyan tovább? (Többi lent)

Figyelt kérdés

A párom azt mondta el megy a haverjaival szórakozni, nem bántam menjen érezze jól magát. De még aznap este a legjobb barátjának a húga képeket küldött nekem amin látszik egy házibuliban vannak a haverjánál... Ez a lány küldött még képeket, amin ölelközik, csimpaszkodik a páromba, a párom derekára külcsolja a lábát és a nyakába bújt. Voltak még félreérthető képek. (Mindíg is utált engem ez a lány) Mindezek után párom tagadja bármi is tőrtént volna köztük. Nekem borzasztóan rosszul esik a dolog ő az első párom, a férfi akiben megbíztam... Nagyon friss a szakítás és sajnos bonyolítja a dolog, hogy a szakítás után tudtam meg babát várok. Még csak 7 hetes vagyok. Csak a szűk család tudja és a párom. Nem tudom mi lesz friss a szakítás és nem tudom ezek után, hogy jövünk ki. A babát szeretném megtartani, ezt ő is tudja. Ki akara velem békűlni, de nekem tudnom kell mi tőrtént, és miért akkor azzal a lánnyal. Fogalmam sincs mi legyen, úgy érzem nem tudnék megbocsájtani egy megcsalást.

22L

2017. máj. 13. 08:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ez lesz a legrosszabb a babanak. en sajnallak elore. amugy meg egy gerinctelen alja, kár a szó érte, ez nem első eset volt és ezt te is tudod. még egyszer: gondolkodj.
2017. máj. 26. 21:41
 12/16 Noblesse Oblige ***** válasza:

Én is azt mondom hogy el kéne mondani a babát a legjobb barátnak, hogy tudja nem babra megy a játék.

Ha pedig kiderül hogy az egész rosszindulatoskodás volt akkor a húgival komolyan elbeszélgetni hogy az mindegy, ha a kavarásával két embert szét szed de az élet márcsak olyan hogy a rombolásoknak mindig van egy ártatlan áldozata is ( ez itt a baba) és legközelebb ez jusson eszébe, amikor szappanoperát akar csinálni az életéből vagy máséból.

2017. máj. 27. 09:59
 13/16 anonim ***** válasza:
#7, tényleg jobb lenne a gyereknek, ha kinyuvasztanák?
2017. máj. 27. 17:51
 14/16 anonim ***** válasza:
jobb mint egy csonka család ezt elhiheted. aki meg ilyenben akarja felnevelni a gyerekét az tartsa meg. nem egy leányálom.
2017. máj. 27. 18:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Én pl éltem "csonka családban".

Nagy fa*szág amit mondasz, már bocsánat: saját magam kisgyerek tapasztalatából mondom, és ha valaki, én mondhatom.

Egyáltalán nem volt szar,pedig azén anyám is kérdezgette. Igazából sokkal jobb volt az a pár év, mint egy alkoholista apa-féleség mellett, akitől rettegni kellett olykor... Nekem ugyan nem hiányzott az apa a családból gyerekként egyáltalán.

Később lett nevelőapám is, de a dolgon nem változtat. Pluszban vannak olyanok is, akiknek korán meghal az apja valamiben( mint pl nekem az édesapám).

ÉS szerintem nagy gond vannak a fejében,akinek a család puszta apa+anya személyt jelöl, mindegy hogy ölik-e egymást a gyerek előtt, vagy hogy az apja alkoholista-e pl, és a gyerek meg szenved. Lássunk picit túl a korlátainkon, mert ez a kijelentés csak ostoba beszűkültséget takar, semmi többet.Én már csak tudom.

2017. máj. 27. 21:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Ja egyébként meg külön vicces, mert csak anyámon múlt, hogy én most itt vagyok. Ő egyedül is vállalt engem..

Mondjuk ő 30 éves volt akkor. A kérdezőnek meg ott vannak a szülei, akik tudják segíteni, támogatni.

Arról nem is beszélve, hogy hányan válnak el, vagy marják egymást a gyerek végett évekig inkább..

Szóval ez igazán a kérdező döntése. Remélhetőleg tudja mivel jár a gyerek, és hogy nem lehet csak úgy bulizgatni húszon éves korában, vagy hogy munka után és előtt meg kell oldani majd a gyerek oviba vitelét és elhozatalát, ezt összeegyeztetni mindennel, ha beteg lesz, kell legyen valaki aki vigyáz rá, és ilyenek. HA van egy nagymama pl az már hatalmas segítség, ha ezt nem teljesen egyedül vállalja.

2017. máj. 27. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!