Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon ciki volna a részemr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon ciki volna a részemről pasiként?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, de nem tudom hova tenni. Nem tudom eldönteni mit érezhet irántam. Beszélgetni szokott velem, olyankor mosolyog, kérdez, közvetlen. Viszont ennyiben ki is merül a dolog. Úgy vagyok vele, hogy szeretnék megbizonyosodni diszkréten az esélyeimről. Ha rákérdeznék, hogy volna-e kedve összefutni egy délután, akkor abból lehet egy zakó is, amit szeretnék elkerülni, de legalábbis minimálisra csökkenteni az esélyét, mert gyakran találkozunk viszonylag.

Ha írnék a barátnőjének, hogy ugyan már adjon valami támpontot, hogy mihez tartsam magam, vagy mit gondoljak; azt egyből továbbítaná és rajtam nevetnének? Felnőttek vagyunk már, nem a gonosz tini kategória, reményeim szerint helyén tudná kezelni a dolgot. Legalábbis, ha nekem írna így egy csaj, aki egy haverom felől érdeklődik én biztos, hogy 100%-ban segíteném ahogy tudnám, nagyon szívesen.

Ahogy említettem már nem 14 évesek vagyunk, hanem 24 is elmúlt mindhármónk. Ebből a tekintetből viszont kicsit gáznak érzem, de így, ha jól sül el, akkor megkímélném őt is és magamat is. Őt csak azért, mert nekem például elég kellemetlen volna valakinek nemet mondani, ha amúgy kicsit szimpatikus, mint ember, de nem vonzó mint nő a számomra.

Megmondom őszintén, hogy azért tartok tőle, mert nagyon szép és kb. az a túl szép, hogy igaz legyen kategória. Ha egy kevésbé feltűnően különleges lányról lenne szó, már régen elhívtam volna valahova. Így a barátnője is megmondhatja, hogy figyu nem a te szinted, de inkább az szerintem.

szept. 7. 23:11
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Igen, az lehetséges, hogy levenné. Sőt, szerintem már le is vette amúgy, mert biztos százával próbálkoznak nála. De ha nem lép fel bátorítólag, vagy ő nem célozgat arra, hogy lépjek, vagy hívjam el valahova akkor nem fogok bepróbálkozni. Semmi értelme, ha úgyis kudarcra van ítélve.

Jócskán elmúltam már 24 is egyébként, de én megragadtam ezen szinten, vagy nem tudom. Ilyen vagyok.

szept. 9. 12:05
 22/36 A kérdező kommentje:
Ja, persze, hogy nincs abban semmi, ha azt mondja, hogy bocsi, de nem tetszel. Nem változna semmi, de nekem egy nő élőben, nyíltan még ilyet soha nem mondott és nem is szeretném ezt hallani, úgyhogy amennyire lehet megvédem magam.
szept. 9. 12:09
 23/36 anonim ***** válasza:

De most ez tényleg ekkora gondot kell okozzon?

Ha félsz élőben egy nőt megkérdezni, hogy elmegy-e veled valahova, akkor basszus jelöld be ismerősnek, írj rá, térj ki rá ott.. már ez se a legtokosebb dolog, de ha ez sem megy akkor ez még nem neked való.

Legyél már felnőtt férfi. Barátnőket kerdezgetni, basszus ne már.

szept. 9. 13:56
 24/36 A kérdező kommentje:

Bejelöltem, írtam is neki már többször is ártatlannak tűnő indokokkal, de nem alakult úgy, hogy ott is beszélgessünk, nemhogy még mélyebbre fűzzük a "kapcsolatunkat".

Ez is egy jel volna, hogy akkor nem érdeklem úgy igazán?

szept. 9. 14:15
 25/36 anonim ***** válasza:

24, hogy kell ezt érteni? Felületesen válaszolt, 1-1 szavas válaszokkal? Mert akkor egyelőre jól érzed, hogy itt esélyes a bukta.

Én sem vagyok egy nagy jeleket küldő, zöld utat adó típus, de azért ha már írnak azt igyekszem mélyebbre vinni, ha tetszik.

szept. 9. 16:59
 26/36 A kérdező kommentje:
Igen. Válaszolt ő, de csak egyszavas válaszokat adott nem vitte tovább a beszélgetést. Ha valaki nekem tetszik azzal én is próbálom tágítani a sorokat.
szept. 9. 17:27
 27/36 A kérdező kommentje:
Kétszer pedig el sem köszöntünk egymástól, írtam neki és úgy hagyta nyitva a beszélgetést. Nem is írt rá semmit, nem is kérdezte meg, hogy végül sikerült-e megoldanom amiért írtam neki.
szept. 9. 17:31
 28/36 anonim ***** válasza:
Miért nem ezzel kezdted? Megspórolhattad volna mindenki idejét, energiáját, ha ezt leírod. Semmit esélyed, ha így reagál a „beszélgetések“ során.
szept. 9. 17:49
 29/36 A kérdező kommentje:
Szuper! Akkor legalább le is zárhatom magamban nyugodtan a témát. Úgyis szökőévente tetszik meg valaki, az elkövetkező néhány évre be vagyok biztosítva.
szept. 9. 18:52
 30/36 anonim ***** válasza:
Ez pech, sajna!
szept. 9. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!