Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez nem ciki részemről lányként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem ciki részemről lányként? Fiúk, ha ez történne veletek, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy srác, mindig diákkomferenciákon láttam kb. fél éve, ott mindig csak néztük egymást, aztán az ő kezdeményezésére már köszöntünk is. Azóta sajnos nem láttam, de gondoltam, hogy felveszem vele a kapcsolatot Face-en , ott először csak én lájkolgattam, de később ő is elkezdte az összes képem belájkolni, instán is visszakövetett,és szülinapján írtam neki, tudtam hogy sütifüggő meg infó-matekos és a kis sütidarabra dísuként egy egyenletet mintáztam amiből kijön az életkora. Ő megdocsérte az ajándékot hogy szép érdeklődött felőlem, 1 órát beszélgettünk majd elköszönt hogy mennie kell. Azóta sajnos nem beszéltünk, nekem már nincs pofám ráírni megint, tiszta nyomulósnak tűnnék. Arra is gondoltam, hogy esetleg nem esett volna le neki az ismerkedési szándékom ? Fiúk ha veletek lenne ilyen mit gondolnátok? És mit kéne tennem?

19/L

2019. okt. 8. 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék ha egy nő kezdeményezne nekem
2019. okt. 8. 13:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 38 éves férfi vagyok és őszintén nem szoktam senkit se lájkolni.
2019. okt. 8. 13:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek ez a sütis meglepetés nem gáz? Alig ismerem csak valahogy szóba akartam vele elegyedni
2019. okt. 8. 13:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
hat en dobnek egy hatast, ha egy olyan no sutne nekem akivel meg csak a koszonesig es a lajkolasig jutottunk el. nyilvan leesne, h bejovok neki de ez engem elriasztana
2019. okt. 8. 13:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Most ő kéne jöjjön de mondjuk velem simán volt olyan, hogy hónapokig járt utánam egy csaj és miután megunta és összejött valaki mással csak akkor esett le, hogy ő nem csak barátkozni akart. (utólag meg már bántam, hogy lehettem ekkora loser hogy nem vettem észre)

Ha bejön neked akkor ne hagyd, lehet fájni fog ha kiderül, hogy nem érdeklődik úgy irántad de még mindig jobb minthogy x év múlva derüljön ki, hogy lehetett volna köztettek valami vagy hónapokig ezen kattogj, hogy akkor most mi van.

2019. okt. 8. 13:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyszerűen kérdezz rá, hogy tetszel-e neki. Lehet hogy csak nem esik le neki az, hogy te épp próbálkozol nála. Ha meg nem tetszel neki, akkor legalább világos választ kapsz, és nem futsz utána tovább fölöslegesen.
2019. okt. 8. 13:53
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Most ez a pasi vagy nagyon mulya, vagy meleg, vagy van csaja, vagy te nem tetszel neki. Jó nő vagy?
2019. okt. 8. 13:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Ah, életkorra 19-et írtál, de fejben 12-nél jársz... Miért ne fejezhetnéd ki a szimpátiádat? Lehet a pasi szimplán csak introvertált, tetszel neki de nem mer kezdeményezni - csak így tovább, folyamatosan adj impulzusokat. Aztán ha nem veszi a lapot, akkor nem veszi, akkor mozdulj olyan irányba aki tesz is valamit (ez sajnos így működik, aki csak vár-vár-vár mindig a másikra az mellett elmegy a lehetőség).
2019. okt. 8. 13:56
 9/11 anonim válasza:

Aranyos történet, régen minden normális kapcsolat hasonlóan indult vagy csak volt, vagy csak azzá vált...

Az ember igen érdekes élőlény, mindig az kell neki, ami éppen nincs. Így van ez nővel is meg férfival is.

Ebben az esetben a nőnek talán jobban kellene, mint a férfinak.

1.: Ha csak szex kell, akkor nyugodtan nyomulhatsz, mertha egy férfinek teli van a farka, akkor tökmindegy kire mászik rá, csak ürüljön.

2.: Ha komolyan gondolod, akkor viszont kitartónak kell lenned és az sincs kizárva, hogy jópár ilyen ürítési fázist is el kell neki nézned, de ha eléggé kitartó vagy, akkor nálad marad.

3.: Meg az is lehet, hogy egyszerűen ti lesztek az álompár, csak még nem tudjátok! :-)

2019. okt. 8. 13:57
 10/11 anonim ***** válasza:
93%

Ez szerintem nagyon figYelmes aranyos gesztus volt tőled

Most a srác az tuti hogy betolyi mert azt várja hogy majd te mond ki “gyere kefélj meg kő keményen” de tényleg ha be lajkolta az összes képedet meg instán is be követett ez azt jelenti hogy tetszesz neki

Az meg hab a tortán hogy elsőnek te lajkoltad be az meg már egyértelmű jel hogy akarsz tőle valamit!!!

20f

ha velem lenne ilyen örülnek neki persze a lány aki nagyon tetszik jelenleg most kb (nem mondok számot) nagyon messze él... ha olyan lehetőségem lenne mint ennek a srácnak nem pirulnék bele a zoknimba hanem férfi lennék és el hívnálak egyből randizni 🧐🧐🧐

2019. okt. 8. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!