Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez normális? Ti mit szólnátok?

Ez normális? Ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Anuykám minden nap lekövérez és már nem bírom, minden nap sírva meyekaludni, és o észre se veszi mennyir emegbánt, minden nap elmondom neki hogy hagyjon békén... és nem hagy... tavaly nagyon vékony voltam, szinte anorexiás... a doikik azt mondták ennem kell és anyukám is.. elkezdtme enni.. és nem tudtam abbahagyni.. és most meghíztam, de nem gondolnám hogy kovér vagoyk csak hog yegy plusz 5 kg lehet rajtam.. és tudja hogy engem is zavar de minden nap porig aláz hogy én milyen kovér vagoyk... szivesen meghánytatnám magam már probáltam csak nem megy... nem hányok.. probáltam már nem enni egész nap de a sport meleltt éhen halok...komolyna szivesen lennék megint anorexiás csak hogy ne basztassanak. ..

most kb. igy nézhetek ki csak sportosabban :

[link]

ez nem én vagyok de valami ilyesmi.. csak sportosabban

2017. ápr. 28. 06:56
 1/4 TR75 ***** válasza:

Hát ha így nézel ki... Akkor egyáltalán nem vagy kövér, még csak -féle sem.

Ha nekem ilyesmiket mondanának ok nélkül, valószínűleg begőzölnék...

[link]

:-DDD

2017. ápr. 28. 07:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ne ismond... neház minden nap hallgatni ... nem merek kb utcára menni
2017. ápr. 28. 07:19
 3/4 anonim ***** válasza:
12%

Tudom,hogy most nem mindenki fog velem egyetérteni,de azért elmondom a véleményem.Az anyák dolga az,hogy biztassák a gyereküket egy jobb cél elérése érdekében,nem az hogy porig alázzák.A képet elnézve te nem kövér vagy,inkább örülj neki,hogy nem vagy olyan mint a mai világban az a sok csont sovány csaj.És ne legyél bulímiás, egy ilyen ember miatt.Tojd le ,hogy mit mond.Nem tudok szakvéleményt mondani,hiszen még én is csak májusban leszek hivatalosan nagykorú.De remélem ez nem gátol meg abban, hogy megfogadd ezt a tanácsot.Egy életed van,éld úgy,ahogyan te szeretnéd.Ne másoktól függj.

Én speciel nem ápolok jó viszonyt a szülőanyámmal.Ő nem a kinézetemet csúfolta,inkább azt amikor általános 5-6.ban volt 3db 3-as a bizonyítványomban,közölte hogy sötét vagyok és hogy nem fogom vinni semmire,pontosabban még néha hozzátette,hogy csak egy utcai pillangó lesz belőlem,semmi több.Nos én is magamba voltam zuhanva,de nem magamat hibáztattam,hanem őt.A hibáimat látta mindig bennem,sosem a jót.Hetedik és nyolcadik osztályban egy tantárgy híján kitűnő lettem.Egy 91 pontos felvételivel és 3 középfokú nyelvvizsgával hagytam el az általános iskolát.És most Budapest egyik legnagyobb hírű iskolájában koptatom az iskolapadot,de már nem sokáig.Egy évem van már csak hátra.Nem mellesleg ő beszél nekem,amikor kettes volt általánosban és egy szakközépben végzett.Nővér volt egy ideig,aztán szerzett egy könyvelői végzettséget,apum segítségével.Ő anyám helyett anyám,és ezt nagyon becsülöm benne.Már csak azért is hajtok a diplomáért,hogy az orra alá dörgölhessem,és ezt mondjam: ,,Tévedtél''.Talán ez ad neked egy kis bizonyítékot arra,hogy miért ne foglalkozz vele.Sokkal többre viszed.

És bocsánat, hogy beleszőttem ezt a magánéleti problémám,de muszáj volt kiadnom magamból.Remélem nem haragszol! :)

És ahogy mondtam,szerintem ne foglalkozz vele.Fókuszálj magadra.

2017. ápr. 28. 10:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat :)
2017. ápr. 28. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!