Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit szólnátok hozzá ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok hozzá ha a pasitoknak alig lenne normális ruhája?

Figyelt kérdés

Előre is bocsi a sok hibáért, de a telóm meg van bolondulva.

Szóval van neki nagyjabol 2 farmerja amit eelég gyakran hord, és megvan már neki vagy 5 éve. Ezen kívül egy szabadidő alsó abban szokott lenni otthon. Kabátok közül 1 téli kabát és egy sötét színű kardigán, amit mindenhova hord. Ha esetleg pont mosásban lenne fel sem tudna venni mást mert abszolút nincs semmi. A pólók azok még nem érdekesek sem a rrövid nadrágok mert abbol van elég. Van egyetlen egy db edző cipője, amit tavaly vett márkásan 15 ezer forinteért. De azóta tönkre van neki menve mert az év minden napjára hordja. Tényleg már az udvarra nem való kB. MMégis ugye kénytelenazt felvenni bárhova megyünk. Aztán van még neki egy komplett öltöny szett ha esetleg megyünk valahova . Nem túl szegények bár még az ág is húzza őket, hitel hitel hátán... Cigizik és kocsira is kikodul neki a pénz. Nem meg szólni akarom őt, csak sokszor már én érzem cikinek hogy mellette olyan vagyok mint egy hercegnő az abszolút átlagos ruhákban. Nyilván ő is tisztában van a helyzettel. Mondjuk azt nem értem hogy miértnem kkínai cipőtvesz ha uúgyis tönkre megy egy év alatt, legalább tudna évente venni. Ezt a kérdéstttényleg nem gonoszsagbol tettem fel, csak már elég gának eérzem ezt egy 25 éves férfi részéről. Szerintetek hogy tudnék rajta segíteni mit lehetne tenni? ,

2015. máj. 28. 00:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
13%

"Van egyetlen egy db edző cipője, amit tavaly vett márkásan 15 ezer forinteért. De azóta tönkre van neki menve mert az év minden napjára hordja. "

Hát ez egy fogyasztóvédelmi ügy, egy cipő nem mehet szét 2 éven belül, szerintem cseréltessétek be!

Mellette meg figyelmeztesd arra, hogy túl kevés db. van neki, vegyen még legalább egyet!

2015. máj. 28. 00:23
 2/27 anonim ***** válasza:
66%
Vannak olyan emberek, akik nem adnak a külsejükre öltözködés szempontjából. Nem feltétlen anyagi oka van, hanem nincs igényük rá. Én az ellentettje vagyok és elhiszem, hogy zavar. Nem vagyok egy ecsetfejű divatgyökér, de odafigyelek az öltözködésemre. Szóval szerintem egyszerűen mond meg neki, hogy a fizu után együtt menjetek el vásárolni, mert neked szükséged van egy-két új toppra a nyárra és neki is vehetnétek valamit, szöveggel elviszed magaddal és segítesz neki. Egy cipőt és ami kell. Aztán a kövi hónapban is. Azért az anyagiakon is múlik, de nem kell 8-10 ezerért farmert venni lehet olcsóbban is. Én alapból nem jönnék össze egy olyan lánnyal, aki nem ad magára és fordított helyzetben is elvárható... :D Nem feltétlen kell divatos farmert venni, de azért a viseltes már gáz tud lenni. Mond meg neki, hogy szerinted rá férne pár új cucc, ha egy ilyen alap dolgot nem tudtok megbeszélni ott már ez az öltözködési téma a legkisebb gond. :D 22/f. :D
2015. máj. 28. 00:23
 3/27 A kérdező kommentje:
Ezen kívül mindent meg tudunk beszélni, de egyszerűen TUDOM hogy nincs rá pénze, és nem akarok szívfájdalmat okozni. Hiába voltunk együtt vásárolgatni, ő akkor sem tudott magának semmit venni...
2015. máj. 28. 00:27
 4/27 anonim ***** válasza:
56%

Nézd, én minden ruhadarabomat 1000 Ft alatt veszem. Nem dohányzom, nem járok autóval.

Tehát?

2015. máj. 28. 00:29
 5/27 A kérdező kommentje:
Tudom, nekem is meglepő, hogy miért nem lehet egy turiba benezni néha éskkétezer forintot elkölteni
2015. máj. 28. 00:38
 6/27 anonim ***** válasza:

Ez ilyenkor elég szar, mert ha tényleg nem telik rá, akkor ha a fejére áll, sem tud cuccokat venni. Maximum ha ünnepekre azt adnál ajándékba... meg megbeszélni vele, hogyha ennyire kevés pénzből él, akkor tényleg inkább vegyen kínait. Meg lehet, a cigiről megpróbálnám leszoktatni, pénzkidobás (főleg ha emiatt egy rendes cipőt nem tud venni) és egészségtelen is.

Amúgy párom is hasonló típus, csak ő gyakran még nem is látja igazából, hogy gáz. Mondjuk cipője, nadrágja van mindig rendes, mert az anyja erre nagyon háklis, és elcibálja magával, ha látja, hogy kell új :D. Az más kérdés, hogy én viszem azért magammal vásárolni, kap ünnepekre más meglepetés mellé ruhákat, és olyat nem adok rá, ami neki nem tetszik, mert ahhoz képest elég válogatós, mert kicsit konzervatív a lelkem :D. Én akkor ráncigáltam el ruhát venni, mikor az egyetlen normális hosszúujjú inge mosásban volt, és beállított színházba helyette az egyik kedvenc, '90es évek divatú sportos pulcsijában. Nem nagyon szeretem azt a pulcsit, de ha ennyire szereti, azt elviselem, hogy utcára hordja, na de színházba... :D. Persze, értem őt is vmilyen szinten, mert tényleg nem túl sok pénzből él...

2015. máj. 28. 00:41
 7/27 anonim ***** válasza:

6. vagyok

amúgy én is turiba vittem, nekem sincs pénzem a plázás boltokra. Ő ódzkodott a turitól, mert ott gázak a cuccok... mondjuk igen, a férfirészleg a megfizethető turikban gyakran elég tré, főleg a hozzájuk közeliben, de pont ezért kell végignézni, mert néha kincseket lehet találni. Én pl. 3-700 Ft-okért szoktam venni felsőt (ebben a pulóverek is benne vannak), 1000-2000 között nadrágot anyagvastagságtól függően... ez azért nem egy egetrengető összeg. És ha vki úgy keres, akkor gyakran még eredeti címkés, használatlan cuccokat is ki tud fogni.

2015. máj. 28. 00:44
 8/27 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el turizni, és vegyél neki valami olyan ruhát, ami tetszene neki és neked is. És akkor mondhatod nek, hogy "nézd drágám, elmentem turiba, és találtam neked is pár göncöt"

Amúgy én el sem tudom képzelni, mikor mossa ki ezeket? Nekem minden használat után megy a mosásba még a pulcsi is(beleizzadom-nem hiszem, hogy más nem) egyedül a farmer amit felveszek 2x is. Oké hogy este kimossa, de hogy szárad meg reggelre? Na és a cipőt mikor mossa?

2015. máj. 28. 01:15
 9/27 anonim válasza:

Mennyire mély a kapcsolatotok? Mennyire tudsz vele őszinte lenni? Szerintem, mondd el neki az igazat. Tudom, hogy nehéz és nem tudom, hogy hogyan reagálna, de azt gondolom, ha szeret, nem fogja azt mondani, hogy: oké csajszi, off....

Persze ne azt mondd neki, hogy gáz, szóval nem teljes igazság, őszinteség... Mondd neki, hogy szeretnél vele menni vásárolni. Szeretnéd, ha változatosabb lenne az öltözködése, vidd ki a piacra. 4000 ft-ért rányomnak neki bármilyen jelet, bármelyik cipőre, amelyik tetszik neki. Komolyan :)

És az ő közérzete is sokkal jobb lesz.

Esetleg, ha anyagi gond miatt nem vesz, akkor lepd meg szülinap, névnap, stb...

Nem tudom, hogy neked mi fér a kapcsolatotokba.

2015. máj. 28. 02:10
 10/27 anonim ***** válasza:

Mond meg neki a frankót, légy tapintatos.

Nem hiszem hogy megharagudna.

Volt barátom is ilyen volt, nem nagyon volt pénze, egyetemen tanult és albiban lakott, csak az albit, rezsit tudta fizetni és kaját. (volt mikor azt sem)

Bulizni is csak akkor mentünk mikor úgy volt egy kis plusz pénze.

De én nagyon szerettem 3 évig voltunk együtt. 1,5 évig úgy ment hogy majdnem mindent én vettem neki. De én örömmel vettem neki cuccokat, nem sajnáltam semmit, fesztivál bérletet is én vettem neki. Szóval szerettem, nagyon, próbáltam a kedvében járni.

Szüleim is segítettek neki, édesanyám is vett neki ezt-azt. Szóval mellettem jó dolga volt.

Aztán már neki is lett normális munkája, és helyre jött minden.

Az egyik válaszoló jól írta, hogy menj el Te magad vásárolni pár cuccot, turiba, ott vannak jó dolgok. És nem is drága.

De amúgy teljesen meg tudlak érteni. :)

20L

2015. máj. 28. 02:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!