Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit szólnátok hozzá ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok hozzá ha a pasitoknak alig lenne normális ruhája?

Figyelt kérdés

Előre is bocsi a sok hibáért, de a telóm meg van bolondulva.

Szóval van neki nagyjabol 2 farmerja amit eelég gyakran hord, és megvan már neki vagy 5 éve. Ezen kívül egy szabadidő alsó abban szokott lenni otthon. Kabátok közül 1 téli kabát és egy sötét színű kardigán, amit mindenhova hord. Ha esetleg pont mosásban lenne fel sem tudna venni mást mert abszolút nincs semmi. A pólók azok még nem érdekesek sem a rrövid nadrágok mert abbol van elég. Van egyetlen egy db edző cipője, amit tavaly vett márkásan 15 ezer forinteért. De azóta tönkre van neki menve mert az év minden napjára hordja. Tényleg már az udvarra nem való kB. MMégis ugye kénytelenazt felvenni bárhova megyünk. Aztán van még neki egy komplett öltöny szett ha esetleg megyünk valahova . Nem túl szegények bár még az ág is húzza őket, hitel hitel hátán... Cigizik és kocsira is kikodul neki a pénz. Nem meg szólni akarom őt, csak sokszor már én érzem cikinek hogy mellette olyan vagyok mint egy hercegnő az abszolút átlagos ruhákban. Nyilván ő is tisztában van a helyzettel. Mondjuk azt nem értem hogy miértnem kkínai cipőtvesz ha uúgyis tönkre megy egy év alatt, legalább tudna évente venni. Ezt a kérdéstttényleg nem gonoszsagbol tettem fel, csak már elég gának eérzem ezt egy 25 éves férfi részéről. Szerintetek hogy tudnék rajta segíteni mit lehetne tenni? ,

2015. máj. 28. 00:12
1 2 3
 11/27 Költőnő? ***** válasza:

ha a pénzre fogja:

1. kínai

2. turi

3. vedd meg neki te

2015. máj. 28. 06:47
 12/27 anonim ***** válasza:
Ha valami nem tetszik akkor vásárolj be neki te. Lepd meg.Tőrődj vele. Figyelj oda az öltözködésére.
2015. máj. 28. 07:00
 13/27 anonim válasza:
Én a turis ruhákat ajánlom. Egy ilyen üzletbe vagy piacon is lehet szinte új holmikat találni. Nálunk mondjuk 100,200 max 500ft egy ruhadarab, de én már évek óta így ruházkodok és kb senki nem mondaná meg.
2015. máj. 28. 07:24
 14/27 A kérdező kommentje:
Hát, köszi az ötleteket :) Rendesek vagytok nagyon! Fura hogy ez nem egyedi eset nálam :D párszor voltam már úgy turizni hogy vittem neki ruhát, de általában nem nagyon találom el a méretet, így pl farmert vagy kiskabátot nem mernék neki venni, pedig néha - néha beleférne nekem is 3-4 ezer forint. Szülinapjára lehet hogy felajánlom majd hogy adok pénzt a cipővásárláshoz, és inkább nézzen 2 kínait, amit tud váltogatni.
2015. máj. 28. 08:23
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha az ember szereti a másikat, és törődik vele, akkor az nem turiból ajándékozik. Maximum saját magának, de annak az embernek akit szeret, és akivel törődik, annak soha. Mert inkább adja az általa szeretett embernek a jobbat, mint magának a jobbat. De ha nem telik 2 ember felöltözésére, akkor is inkább a másiknak ad, és csak a legvégén magának.
2015. máj. 28. 08:28
 16/27 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez butaság :D Nem fogok 6 ezerért venni egy kiskabátot a kínai, mikor a városi turiban is van 2-ért tök jó! :)
2015. máj. 28. 09:48
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

17 Te örülnél ha a más ember által viselt ledobott göncöt kapnál?

No látod.

2015. máj. 28. 09:53
 18/27 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy velem van a baj, vagy nagyon kiábrándultam már a kínai ruhákból, amik 2 mosás után szétszakadnak, de igen, szoktam örülni, ha a turiban kifogok egy jó cuccot! :D Sajna a nagyon márkás ruhákra nekem sincs pénzem. Sokszor ki lehet fogni címkés darabokat is a turiban, amit még senki sem viselt :) No,de ne vitatkozzunk, mert nem erről szólt a kérdésem ;-)
2015. máj. 28. 09:55
 19/27 anonim válasza:
Turiból is lehet szinte új és márkás holmikat venni és, ha ajándéknak szánja az ember az egy cseppet sem sértő, mert legalább hasznos dolgot ajándékoz. Amúgy meg ahogy a kérdező vázolta, hogy milyen a párja kb leszarja, hogy honnan van és,hogy milyen.
2015. máj. 28. 10:52
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha egy ilyen dologban igénytelen a pasi, ez később még több, fontosabb dologban visszaköszön majd. Emlékezz erre.
2015. máj. 28. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!