Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozzá ha a pasitoknak alig lenne normális ruhája?
Előre is bocsi a sok hibáért, de a telóm meg van bolondulva.
Szóval van neki nagyjabol 2 farmerja amit eelég gyakran hord, és megvan már neki vagy 5 éve. Ezen kívül egy szabadidő alsó abban szokott lenni otthon. Kabátok közül 1 téli kabát és egy sötét színű kardigán, amit mindenhova hord. Ha esetleg pont mosásban lenne fel sem tudna venni mást mert abszolút nincs semmi. A pólók azok még nem érdekesek sem a rrövid nadrágok mert abbol van elég. Van egyetlen egy db edző cipője, amit tavaly vett márkásan 15 ezer forinteért. De azóta tönkre van neki menve mert az év minden napjára hordja. Tényleg már az udvarra nem való kB. MMégis ugye kénytelenazt felvenni bárhova megyünk. Aztán van még neki egy komplett öltöny szett ha esetleg megyünk valahova . Nem túl szegények bár még az ág is húzza őket, hitel hitel hátán... Cigizik és kocsira is kikodul neki a pénz. Nem meg szólni akarom őt, csak sokszor már én érzem cikinek hogy mellette olyan vagyok mint egy hercegnő az abszolút átlagos ruhákban. Nyilván ő is tisztában van a helyzettel. Mondjuk azt nem értem hogy miértnem kkínai cipőtvesz ha uúgyis tönkre megy egy év alatt, legalább tudna évente venni. Ezt a kérdéstttényleg nem gonoszsagbol tettem fel, csak már elég gának eérzem ezt egy 25 éves férfi részéről. Szerintetek hogy tudnék rajta segíteni mit lehetne tenni? ,
" ..túl szegények bár még az ág is húzza őket, hitel hitel hátán....CIGIZIK... "
Innentől kezdve engem nem érdekel, hogy mire nincs, akinek ott lóg a szájában a bagó és "nincs pénze" ruhákra, az egyszerűen igénytelen, nemtörődöm ember.
A párod nem ad magára. Szerintem beszéld meg vele ezt a dolgot, hogy cikinek érzel vele mutatkozni, mert nem ad magára egyáltalán. Vagy vidd el vásárolni, ha meg nincs pénze, tegye le a k...rva cigarettát és spóroljon ruhákra. :)
Vagy éppen te is vehetsz neki pár cuccot születésnapjára, évfordulóra, ilyesmi. :)
22/L
22-es, ezt szajkózom, de persze csak lepontozást kapok érte:) A pasi mélyigénytelen, pénzhiányra fogja az igénytelenségét - komolyan, ha most ilyen, mi lesz később?
Arról nem is beszélve, hogy 25 éves, én akkor a másoddiplomámat csináltam, mellette 8 órában dolgoztam, azért, hogy most ne okozzon problémát konkrétan semminek a megvásárolása. Most 30 vagyok és azt mondom, megérte, ha dupla ennyi erőt kellett volna befektetnem érte, akkor is azt mondanám.
A kérdező pasijára visszatérve, mindenki ismer ilyeneket, egyszerű történet: neki az a menőség, ha tuningolhat valami ezeréves golfot, megiszik valami rövidet, csajokat hajt, majd pár év múlva becsúszik egy gyerek, lagzi és akármennyire szeretném, nem tudom azt írni, hogy az ilyen ember meg fog változni később - csak rosszabb lesz.
A kérdező lányon nagyon sok múlik, neki KELL felkarolnia szerencsétlen suttyót és kiszedni ebből a pocsolyából, vagy erővel, vagy zsarolással, ha nem megy, akkor inkább hagyd ott, mert le fog húzni maga mellé.
Ja igen, jöhet a lepontozás:)
Hát, én most a másik végletet fogom képviselni, szóval előre is elnézést mindenkitől. :)
Miért igénytelen attól, hogy kevés a ruhája? Jó, a cigi-kocsi dolog meredek, de ha valaki függő (és a dohány is függőség...), akkor ha éhenhal is inkább megveszi az adagját. Jó néhány ilyen dohányost ismerek.
Kérdésre visszatérve, szerintem ez nem kötelezően igénytelenség. Az igénytelenség az, hogyha ezt a néhány ruhát sem mossa, koszosan, büdösen járkál.
Páromnak van egy kabátja, két pulcsija, egy nadrágja, meg 4-5 pólója... mert ha van pénze, inkább fontosabb dolgokra költi. (Ezt lehet a fenti esetben a cigivel helyettesíteni.)
Emiatt még nem rossz ember. Én nem hozom fel neki a témát, mert tudom, hogy bántaná, ha szóvá tenném, azt érezné, lenézem.
Ehelyett mindig találok rá módot, hogy kapjon ezt-azt. :) Pl, most nyáron megyünk nyaralni, közöltem, hogy _muszáj_ lesz elfogadni az új nadrágot tőlem, mert a vízparton mégis hogy néz ki a gyakorlóban... :) Vagy pólót szimplán veszek neki úgy, hogy meglátom, tetszik a mintája, és ajándékba. Nem is bántó neki, hogy én költök rá, meg legalább van is ruhája.
Az meg, hogy kínaiban, turiban, vagy márkás helyen vásárol valaki, az ízlés kérdése. Én pl. sajnálom a pénzt a drága ruhákra, de van olyan ismerősöm, hogy inkább hónapokig spórol egy-egy darabra, de csak valódi márkásat vesz, mert neki az a minőség kell. Szerintem ezzel nincs baj, nem vagyunk egyformák. :)
25N
Menjen vele a bolba, oszt vegyenek néki gúnyát olyan alkalmakra amikor önnel kell valahol megjelennie.
Űtet nem ért hozzá, de maga foghatja a kezét.
Vágjanak bele.
Férfiként mondom, hogy ez rossz ötlet, hogy te veszel neki cuccokat. 1, Én sosem fogadnám el mert cikinek érezném és elbújnék a föld alá. 2, Azt érezném, hogy meg akarnak változtatni, hogy nem vagyok elég jó így is.
Amelyik férfinek ez nem bántja a büszkeségét az eláshatja magát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!