Szerinted normális, ha valaki nem tartja vonzónak a férjét?
Van egy ismerősöm, akitől már nem egyszer hallottam, hogy a férje tulajdonképpen nem tetszik neki.
"X. nem egy jó pasi". "Hűűű Y. de jól néz ki, nekem meg itt van egy X." stb.
Amúgy a nő és a férfi is teljesen átlagos kinézetűek. Van két kisgyerekük. A nő nem túl iskolázott és elég rossz állása van, a férfi viszont jól keres egy multinál.
Akkor tulajdonképpen azért lehet vele, mert anyagi biztonságot ad neki és a gyerekeknek?
Tudom, hogy nem az én dolgom, csak olyan furcsa, hogy számtalanszor ezt hallom, hogy X. neki be se jön igazából.
pontosan azért van vele amit leírtál
az ilyen gyökér nőket nem is értem. tudja hogy nem kell Y-nak aki jobb a férjénél, és csak "álmodozik"
szegény férje ha ezt tudná :D :D
Igy van, a pénz miatt. De ez nekem sem újdonság sajnos.
Sosem felejtem el, ott van barátnőm, és a múltkor egy 5-s skálán pontoztunk pár ismerős fiút, köztük lehettek persze az aktuális barátaink. Nekem akkor senkim sem volt, másik barátnőm betette első helyre az akkori kiszemeltjét, a második barátnő pedig még az 5-be se tette be a jelenlegi barátját. Megjegyzem, már együtt vannak vagy 3-4 éve.
És még utána ki is jelenti hogy tisztában van vele hogy nem olyan vonzó férfi. De ha ő sem tartja annak, hanem mások után csorog a nyála, miért vannak együtt?
Mivel a fickója elég ügyes lett mostanában, de azelőtt egy senki volt, én úgy gondolom megszokás.
na most tedd a szívedre a kezed! Szerinted Vajna Tímea vonzónak tartja Andyt?
Annyi esze mondjuk lehetne az ismerősödnek hogy legalább ne hangoztassa! Szánalmas! Persze nem a külső számít, de azért vonzalom kell hogy legyen és ugye ez mindenkinek mást jelent. Meg lefeküdni olyannal aki... na ez már prostitúció!
Egyébként szerintem a szeretet/szerelem megszépít! (azt akit szeretünk), de legalábbis visszatart attól hogy ócsároljuk hogy néz ki!
Komoly gondok vannak az ismerősöddel!
Nekem sem kifejezetten esetem a párom, bár én nem hangoztatom... De a belső értékei olyanok, amikért odavagyok és vissza, így elképzelni sem tudnám mással az életemet!
Azt szokták mondani hűséget fogadtunk nem vakságot. Én nőként a páromnak is elmondom, pl. ha a tv-ben látok egy jó pasit, hogy ez igen... A jó nőket is megvitatjuk ugyanígy, nincs ezzel gond a kapcsolatunkban.
Tehát én amondó vagyok, attól hogy külsőre nem a párom számomra a tökéletes, én még nagyon szeretem és ha jönne egy adonisz, akkor sem cserélném le soha senkire!
Nem szabad előítéletesnek lenni!
Ez nem biztos, hogy gond. Ez csak tárgyilagosság. Attól még szeretheti, hogy meg tudja állapítani, hogy nem ő a leghelyesebb férfi a világon.
Én tudom magamról, hogy nem vagyok egy szépségkirálynő. Nyilván a férjem is látja, hogy xy modell, színésznő, vagy akárcsak egy nő az utcán szebb nálam. De attól még vonzó vagyok neki, és engem szeret. Normális esetben nem kizárólag a külseje miatt szeretünk valakit.
Hát én biztos, hogy nem futottam ki az időből és nem a pénze miatt mentem hozzá a férjemhez, de hülye se vagyok, nyilván tisztában vagyok vele, hogy messze nem ő a legjobb pasi... viszont összeillünk, hasonló a gondolkodásunk, satöbbi.
Jól is néznénk ki, ha mindenki csak a legvonzóbbakra páláyzna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!