Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ehhez?
Meglepődnék, zavarba jönnénk, de ha szimpatikus a pasi jól néz ki (itt az igényességre gondolok főként), akkor még örülnék is neki és hízlegőnek találnám :) Feldobná a napom. És ki tudja, mi lehetne belőle...
Csak az zavarna, ha párhuzamosan udvarolna a barátnőmnek is, és aztán "választana".
Nem tartom magam parasztnak és mások sem. Részeg sem vagyok sosem mert nem iszom, szóval ezzel nem lesz gond. Biztosan bátrabb lennék vagy két feles után, de nincs rá szükségem :)
Az első válaszolóval pedig egyet értek. Ez kicsit kellemetlen szituáció :D
Hát az biztos, hogy meglepődnék, de végül is nem rossz kezdeményezésnek.
De akkor igen, ha: Nem igényes az illető, dől belőle a piaszag, és ha nagyon nyomul.
Viszont,ha normális akkor szerintem simán elbeszélgetnénk vele... egy jó társaság mindig jól jön ;)
Én nem állnék szóba csak úgy egy idegennel. Nézhet ki jól az illető, lehet ugyanabban a korban, mint én de akkor se ismerem. Ki tudja, lehet ki akar használni..stb
Mellesleg egy hirtelen beszéletésből nem dől el mennyire művelt vki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!