Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem ciki részemről lányként? Fiúk, ha ez történne veletek, mit szólnátok hozzá?
Nagyon tetszik egy srác, mindig diákkomferenciákon láttam kb. fél éve, ott mindig csak néztük egymást, aztán az ő kezdeményezésére már köszöntünk is. Azóta sajnos nem láttam, de gondoltam, hogy felveszem vele a kapcsolatot Face-en , ott először csak én lájkolgattam, de később ő is elkezdte az összes képem belájkolni, instán is visszakövetett,és szülinapján írtam neki, tudtam hogy sütifüggő meg infó-matekos és a kis sütidarabra dísuként egy egyenletet mintáztam amiből kijön az életkora. Ő megdocsérte az ajándékot hogy szép érdeklődött felőlem, 1 órát beszélgettünk majd elköszönt hogy mennie kell. Azóta sajnos nem beszéltünk, nekem már nincs pofám ráírni megint, tiszta nyomulósnak tűnnék. Arra is gondoltam, hogy esetleg nem esett volna le neki az ismerkedési szándékom ? Fiúk ha veletek lenne ilyen mit gondolnátok? És mit kéne tennem?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!