Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket vennéd családanyaként/kapcsolatban élő nőként?
A kérdés elméleti persze. A pszichológiai oldala érdekel, nem a nemi!
A jövőben vagy.
Az androidok egyre elterjedtebbek, és nektek is lehetőség van venni egyet, NAGYON - NAGYON jutányos áron.
Ám..., ennek a jutányos árnak van "ára". A készülék mindet tud, tanulási program gimnáziumi emelt szintig, ugye a gyerek miatt. Orvosi program, belgyógyász szakorvos szintig. Főzés, a Jamie Oliver 2.0 program. Barkács program, víz, áram, fűtés. Autóvezetés. Masszázs, 9 féle, a komplett gyógytornász is.
Viszont ahogy írtam ára van. A készülék csomagolása. Nos, kizárólag ezekből a külső vázakból választhatsz. A ruha természetesen opcionális, azt rakhatsz rá másikat.
A.: [link]
B.: [link]
C.: [link]
D.: [link]
E.: [link]
Mivel mindig a férfi fizet, a párodnak, és a gyereketeknek, van beleszólása a választásba? Mert ugye 2 - 1 arány...
Köszönöm a normális, komoly válaszokat!
21.
Az APJA más, meg meg is szokta. De egy idegen "pasi"... érted.
És mitől és melyik a "nőprosti"??? Főleg, hogy te döntesz a ruháiról, mert gondolom nem bikiniben lenne pl. az A. A B -ből meg felénk rengeteg van, ugorj be egyszer a Budagyöngyébe, főleg ebédidőben.
23. De nyilván a privát életterében, könnyebb megszoknia egy női alakot. Ez olyan, hogy én férfiként, sosem megyek férfi orvoshoz, hiába nem tartom sokra a diplomás nőket, de ne érintsen meg férfi. Autós oktatóm is nő volt, a fodrászom is nő.
De ez nőknél is így van, a nőgyógyásznál. Sőt, amíg Japánban sok női ruhaboltban láttam fiatal, öltönyös, férfi eladód, akik felsegítették a ruhát és cipőt a női vevőkre, idehaza..., talán 1X, egy meleg srácot. De ott van az egyre több, hazai női edzőterem meg szauna. Sőt, régen volt idehaza a "MINITAXI"! Pici kocsik, kizárólag női sofőrökkel, kizárólag női és gyerek utasoknak.
"Ez olyan, hogy én férfiként, sosem megyek férfi orvoshoz, hiába nem tartom sokra a diplomás nőket, de ne érintsen meg férfi."
Sose olvastam ennyi ostobaságot egy mondatban. Valahogy egyszerre vagy szexista mindkét nemmel szemben. XD
#24 Ne húzd rá a te baromságaidat másokra. Normális embernek nem számít az orvos neme. Nőként az utolsó dolog ami a nőgyógyászomban érdekel, hogy mi van a lábai között.
Az edzőterem, szauna, taxi az teljesen más. És itthon is sok férfi ruhabolti eladó van. Kb minden fast fashiora jut egy cingár/duckó, feminin kisugárzású, színes hajú "Lacika kérlek gyere a kasszához" srác. De nyilván a H%M-ben nem segítik rád a 2000 Ft-os poliészter pólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!