Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyomul rám a családos tanárom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomul rám a családos tanárom és már nekem kellemetlen,miért kell ezt csinálni?

Figyelt kérdés
Járok egy mondjuk úgy oktatásra,ahol face to face csak én meg a tanár vagyunk. Eleinte nem volt semmi gond, mert én alapvetően csendesebb,nehezen nyíló típus vagyok,de ahogy feloldódtam,egész jó hangulat alakult ki,tudtunk poénkodni meg minden. Viszont azóta ,hogy "megnyíltam" ,minden egyes órán tesz valami utalást arra,hogy bejövök neki, jófej vagyok stb. Eleinte csak szimplán nem reagáltam,mivelhogy felesége van,gondoltam leáll,de nem állt le és már mondtam is hogy ezt nem kéne,amiért elnézést kért,de aztán csak ki-ki jön belőle egy-egy beszólás. Egy fiatal srác,de már felesége van. Kezdem magam kellemetlenül érezni,mert nem tudom mit tudnék kezdeni a szituval. Már elkezdtem más tanár után nézni ,mert nekem ez így nem oké. Viszont bosszant is,hogy nem ez az első alkalom,hogy belefutok olyanba,hogy valaki nem facer és így viselkedik a párjával,ezt annyira bosszantonak tartom. Én nagyon el lennék keseredve ,ha lenne egy párom és ezt csinálná a hátam mögött,férfiak miért kell ezt csinálni??
aug. 27. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
22%

Sajnos korlátozottabb számban, de nők is vannak így, csak azok nem kerülnek valahogy napvilágra, vagy legalábbis közel nem olyan arányban, mint amikor ez a felállás, mint nálad.

A miértet individuális szinten tudod megmagyarázni...

aug. 27. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Más tanárhoz fordulj és ha zaklat azután is akkor be kell jelenteni őt a főnöknél, HR-nél.
aug. 27. 19:16
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Tippeltek: autós oktató?

Az mind ilyen.

Megmondtad, hogy nem lesz semmi, nem érdekel. Ennél többet neked nem kell ezzel tenni.

aug. 27. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Válts tanárt.

Vagy lebegtesd be, hogy ez mind vicces, kérdezzétek meg a feléségét, hogy veletek nevet-e. Szinte garantálom, hogy le fog állni.

aug. 27. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

mondd neki h fejezze be, egyenesen

és ha még 1x betalálna szolj az asszonynak

aug. 27. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Kiskorú vagy nagykorú vagy? Az se mindegy. Ha kiskorú vagy, még bűncselekményt is megvalósít. Ha nagykorú. akkor én a helydeben ignorálnám, ha fizikai zaklatást művelne, akkor azt jelezni lehet a főnökénél vagy akár a rendőrségen is.
aug. 27. 22:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok én belekavarni a házasságába,semmi közöm hozzá.. inkább csak elkeserítőnem tartom,hogy ilyenek vannak.:( nagykorú vagyok már bőven és sajnos nem ez az első ilyen eset,amivel találkozom. Családos kolléga is próbált már megkörnyékezni. Ilyenkor tényleg csak az otthon váró felesegeket sajnálom..
aug. 27. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, az az ő magánéletük. Ignorálni kell az ilyeneket. Ha nagyon nyomul, mint írtam, feljelenthető.
aug. 27. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!