Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt férjemnek mi köze van hozzá, hogy én kivel jöttem össze?
Figyelt kérdés
Három éve váltunk el, miután kiderült, hogy hiába minden, nem tudok teherbe esni. Sokáig egyedül éltem, de úgy gy olyan másfél évvel ezelőtt megismertem egy férfit, akivel ugyanezen okból (neki se lehet gyereke) bontotta fel az eljegyzését a menyasszonya. A férfi történetesen együtt dolgozik az exemmel, tőle tudtam meg, hogy teszi rám a megjegyzéseket, plusz fel is hívott egyszer telefonon, hogy milyen jogon jövök én össze az ő kollégájával és hogy nézzem már meg, hogy ő mennyivel fiatalabb nálam! Itt csendben megjegyezném, hogy ez a "nagyon nagy" korkülönbséget az négy év, a párom 36 én 40 vagyok. Szépen lehűtöttem és közöltem vele, hogy elváltunk, innentől kezdve azt teszek az életemmel, amit akarok. De neki ezt nehéz elfogadni és folyamatosan azt hajtogatja minden ismerősének, hogy szerinte mi ezt már előre elterveztük a háta mögött. Az élettársam valóban akkoriban került oda, ahol a volt férjem dolgozik, de én sokkal később ismertem meg őt, olyan módon, hogy ott lakik a környéken ahová a válás után költöztem és abba a boltba jár vásárolni, amelyikben dolgozok.aug. 19. 05:49
4/11 A kérdező kommentje:
Én azt teszem, az élettársam idegesíti rajta magát.
aug. 19. 07:00
5/11 anonim válasza:
Próbáld megnyugtatni, kár lenne ha az ex megrontaná a kapcsolatotokat. (Gondolom az exednek vagy nincs senki vagy nem lett olyan mint remélte.) A mostani párodnak a munkahely váltás nem lehetséges?
6/11 anonim válasza:
Akkor kapjon agyvérzést...kit érdekel.
7/11 A kérdező kommentje:
A munkahely váltáson már mi is gondolkodtunk, de pillanatnyilag eddig ez a legstabilabb munkahelye neki és nem szeretné eldobni.
aug. 19. 08:02
8/11 anonim válasza:
Nekem is van olyan exem, hogy 3 éve van vége de még mindig áskálódik, minden kapcsolatomba bekavar, tonkre akarja tenni, rosszhírem kelti, lekv z mindenkinek rágalmaz, ki akar rugatni meg ezek mennek.
Es ami vicc ő csak egy kingörcs 2 lábon járó szánalom, egy noname senki, és ettől besz.rnak a pasik, hogy nekik ilyen nő nem kell akitvzaklatnak rosszhire van meg etc.
Eddig egyetlen egy barátom volt csak aki lesz.rja hogy pattogössze vissza a görény meg mondhat rolam bárki bármit NEM érdekli!
9/11 anonim válasza:
*Sőt ha nagyon pattogna le is verné.
Ez a pasik kb 1%-a. Az osszes többi fulét f.rkát behúzva menekül meg tönkre tudja a barom tenni a kapcsolataimat.
10/11 anonim válasza:
Tul kicsi helyen laktok es keves az inger
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!