Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most túlgondoltam? Próbálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most túlgondoltam? Próbáljak meg nem ezen agyalni mert hülyeség vagy nem kizárt, hogy ezek után tényleg nem fogok tetszeni a férjemnek?

Figyelt kérdés

36 hetes terhes vagyok, és ilyen pici csíkokban lettek striáim, nem ezek a hosszúak de mivel még van hátra szülésig nem kizárt, hogy még lesznek. Amik engem amúgy egyáltalán nem zavartak, nem érdekeltek, az se érdekelt hogy 10 kilót híztam azt is az elejém. De azt már hónapok óta tartom valahogy nem híztam tovább.

A párom multkor random közölte velem, hogy azért azt reméli, hogy nem fog lógni a bőr a hasamon szülés után meg nem lesz ilyen lógos.

Nem reagáltam rá rosszul annyit mondtam csak, hogy majd kiderül. És akkor még meg se voltam sértődve. Csak másnap esett le, hogy most akkor ha nekem lógni fog majd a hasam akkor kevésbé fog vonzódni hozzám vagy mi?

Mert én ezidáig folyamat úgy voltam vele, hogy nem érdekel milyen lesz a testem szülés után mivel mégis csak gyerekem lesz ez természetes,

hogy más lesz mint előtte. De amint helyre jövök majd teszek azért, hogy vissza fogyjak meg helyre jöjjön a bőröm de ez lehet hónapokba fog nekem telni vagy 1 évbe.

És most lehet túlgondolom de most tényleg az van bennem, hogy oké akkor nem fog hozzám vonzódni, majd felfogja hozni, hogy ha esetleg lógni fog a bőröm akkor hogy lóg meg hogy fogyjak már meg ilyesmi. Én szülés után azt a 6 hetet szeretném végig pihenni még ha pocsékul nézek ki akkor is.

És ez most kezdett el csak igazán szarul esni, mert én őt tényleg minden hibájával együtt elfogadom. Ő ezek szerint nem fog engem.

Nem hoztam még fel neki, hogy ez nekem rosszul eset mert lehet csak túldramatizálom és nem akarok feleslegesen feszkót, ezért is kérek itt segitséget.

2024. jún. 4. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Ha félre is értetted, akkor is inkább beszélj vele. Nyilván ne letámadd, felnőttek vagytok. Mondd el hogy neked ez rosszul esett mert így és így értelmezted és mondja el ő is őszintén mit gondol, mert lehet nem is úgy volt. Csak akkor legyél nyitott arra amit mond és ne már előre eldöntsd az igazságot helyette.

Inkább oldódjon fel ez a feszültség mintsem utána lappangjon és mérgezze a kapcsolatot vagy az önértékelésed.

2024. jún. 4. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A párod egy bunkó lúzer,már ne is haragudj meg.
2024. jún. 4. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező meg kellett volna gondolni, hogy kinek szülsz kisbabát. Garantálom neked, hogy félre fog dugni és el fogtok válni, vagy szenvedni fogsz mint a kutya.

Nem szeret téged igazán, az én párom egyetlenegyszer nem ejtett ki ilyesmit a száján. Azt mondta egyedül amikor kérdeztem, hogy kövér vagyok-e nagyon terhesség után, hogy szereti, hogy van mit fogni és ennyi. Én utáltam a kinézetem és folyamatosan kb. 1-1,5 év után adtam le a kilókat.

(Szoptatás alatt nem ajánlatos fogyózni egyébként.)

2024. jún. 4. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért, de... azt mondják, a férfiak logikusabbak, de szerintem ez kamu.

Alapból gyerekvállalás ELŐTT nem gondolt bele, hogy meg fog változni a tested?

Azt meg így biológia/fizika/józan paraszti ész szinten nem tudja összerakni, hogy ha hirtelen 9 hónap alatt megnő a has, ráadásul nem ilyen plötyisen, hanem keményen feszülve, aztán hirtelen "leereszt", akkor ott valószínűsíthető, hogy lesz bőrfelesleg?

2024. jún. 4. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"A párom multkor random közölte velem, hogy azért azt reméli, hogy nem fog lógni a bőr a hasamon szülés után meg nem lesz ilyen lógos."

Lógós? A saját gyermeke növekszik benned és szerinte lóg a hasad? WTH? 😵‍💫

A férjed egy idióta aki inkább csak a kinézetet miatt van veled és elvárja, hogy szülés után topmodell alakod legyen.

Úgyhogy mehetsz plasztikai műtétre mert a melled is lógni fog ha szoptatni fogsz, tele leszel striákkal amelyeket nem igazán fog eltüntetni a sok kozmetikai termék és a hasad lógni fog míg nem kezdesz el keményen edzeni rá. De mivel nem lesz rá időd a baba mellett ő nem fog rád várni!

2024. jún. 4. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon el vagy tájolódva a férjecskéddel együtt. Szülés után a női test 9-12 hónapig regenerálódik, a lelki rész még tovább tart főleg ha nem lesz benne társad. 6 hetet nyugodtan akarsz pihenni...Nemhiába nem szabad szexelni, 6 hét után egyáltalán nem való neki fogni világba fogyókúrába, sportolni. Nem is fog beleférni tényleg mint írták előttem. A kisbabuci éjjel nappal minimum 1 évig teljesen rád lesz szorulva. Örülni fogsz, hogy éjjel tudsz tőle aludni legalább 3 órát egyhuzamban nemhogy még te napközben nekik állsz sportolni. Kivétel ha valakire rábízod a kicsit. De akkor se fogsz 1 év előtt úgy kinézni mint terhesség előtt. Ez biztos. Helyedben felkészülnék az egyedülálló anya létére!
2024. jún. 4. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Jézus. Nem értem miért festi mindenki az ördögöt a falra. Beszélj a férjeddel, és utána te magad döntsd el hogy milyen következtetést vonsz le. Itt rögtön 0ról 100ra hevült a hangulat, nem érdemes így hozzáállni. Legtöbb komment alapján már most add be a válópert kb.
2024. jún. 4. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
De, lógni fog. Úgy kell elképzelni mint egy leeresztett lufit kb. Ehhez elég a józan paraszti ész. Ha szerencséd van, egy idő után javulni fog, de sosem lesz olyan, mint szülés előtt. Rövid idő alatt nagyot nyúlott a bőr, aztán hirtelen megszülsz, lemegy a hasad, a bőr meg nem tud olyan gyorsan regenrálódni.
2024. jún. 5. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!