Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet rendes kapcsolat közöttünk, vagy csak túlgondolom?
A lány akiről írni fogok, elég sok problémával küzd. Rendszeresen az öngyilkosságon jár az agya, pszichológushoz jár, gyógyszereket szed. Azt mondta, hogy sosem fog teljesen helyreállni, tehát a gyógyszereket soha nem teheti le.
Igazából elég rossz gyerekkora volt, örökbe fogadták, iskolában a többiek szekálták, utána pedig többször is megerőszakolták. Bár ez nem olyan megerőszakolás volt, hogy elkapták, összeverték. Hanem mind olyan volt, hogy buliból "hazakísérte" egy srác aki rámászott, ő pedig nem is szólt rá, hogy fejezze be, csak tűrte. Feljelentést nem tett, egyikükkel még találkozgatott is utána, mert félt hogy még őt is elveszítheti, nagyon ragaszkodó tud lenni.
Ezek az esetek miatt, neki a szex nem feltétlen pozitív és zavarja, hogyha túl sokat beszélek róla és kerüli is sokszor a témát.
Illetve a mentális zavara miatt sokszor van, hogy felkapja random dolgokon a vizet, utólag bocsánatot szokott kérni, de van hogy emiatt kicsit veszekszünk.
A legdurvább az volt, hogy (egyszer lefeküdtünk) úgy állított be, mintha én is megerőszakoltam volna. Igazából nagyon sokat ivott (ahogy én is) és úgy feküdtünk le, nem is terveztük, hogy szexelni fogunk, csak jött magától. Viszont ő annyit ivott, hogy alíg emlékezett rá és azt mondta: "az a férfi aki képes egy ilyen ittas állapotban lévő lánnyal szexelni, az bármire képes" és hogy szerinte ez már nem áll messze a szexuális erőszaktól. Persze ez nagyon durva és tudom, hogy nem gondolta komolyan, bocsánatot is kért, de szerintem ez egy olyan dolog amivel még viccelődni se kéne...
Illetve ami miatt rendszeresek még a veszekedések, az az hogy szerinte megkérdőjelezem, ami abban nyilvánul meg, hogy nem értek vele egyet mindenben. Szerintem ez teljesen normális dolog, hogy nem értünk egyet mindenben.
Rendszeres nála a pánikbetegség, szorongás. Nem is tudom hogy pontosan milyen betegségei vannak még, 3 gyógyszert szed rendszeresen, meg 2-t ha nagyon szükséges.
Viszont ezek ellenére is vonzódok hozzá és szeretem, és ő is nagyon erősen ragaszkodik hozzám és szeretné, hogy a kapcsolatunk komolyabb szintre lépjen. Gyakran mondja, hogy én vagyok az egyetlen, aki miatt érdemes felkelnie és a legtöbb férfi számára visszataszító, én viszont egy óriási nagy kivétel vagyok.
Amit nem tudok, hogy csak azért mondja, hogy nehogy engem is elveszítsen vagy tényleg így gondolja-e?
Viszont nem tudom, hogy ebből milyen dolgok lehetnek hosszútávon, illetve ha valakinek ennyi traumája van, akkor tényleg készen áll-e egy párkapcsolatra?
Csúnya dolog volt kihasználni a lehetősehet, ha téneg annyira részeg volt..
Szerintem egyébként nem lehet ameddig ő lelkileg valamennyire helyre nem teszi magát. Sok sebből vérzik ez így, rengeteg gond lenne. Szerintem ameddig valakinek az öngyilkosság jár a fejében az egyik legrosszabb ötlet a párkapcsolat. Az első konfliktusnál jönne a fenyegetőzés.
Ha mentőautó vagy, akármilyen emberrel kialakítható kapcsolat.
Lehet, hogy egy rakás elmebeteg fs az egész, de valakinek ez tetszik.
Nekem is volt hasonlóm...az első, nàlam történt öngyivel femyegetés utàn menesztettem.
Jobb, ha skippeled.
Még szerintem nem eléggé érett egy párkapcsolatra.
Ilyen lelki folyamatok akár még 30 éves korig is eltarthatnak. Hány éves vagy Kérdező? Milyen a Te családi háttered?
Tudnak erről a viszonyodról a szüleid? Mit szólnak hozzá?
Ui: mi lesz akkor, ha megfogan egy Új Életet és már nem ketten lesztek?! Belegondoltál az esetleges következményekbe?!
Nem lennék sem idomár, sem terapeuta. Elment időm már hasonlóra, nem fogod tudni megmenteni, mert a párkapcsolati szerepkör erre nem alkalmas. Egyedül kell magában rendet tennie.
Én egy ilyen helyzetben nem engedném meg a szexet. Még ha ő is kezdeményez nálad, utána te leszel a szemét, hogy kihasználtad, hogy részeg, vagy elgyengült. Erre én offolnám az egészet, nagyon messze van ez az egészséges, normális gondolkodástól.
Keress olyat, aki tiszta ilyen téren. Nem kell megszakítani a kapcsolatot vele, mondd meg, hogy barátként segítesz, de értse meg, hogy ez te húzod mindig a rövidebbet, és a végén még ő fog feljelenteni, meg zsarolni - míg most te akarnád megmenteni. Ez így teljesen szürreális. Ezért hagynám. Hiába beszéltek meg mindent, utólag idegből kiforgatja. Ebben szerintem te fogsz sérülni (bocs). Elhiszem hogy szereted, de gondold át, hogy reális-e megmenteni.
#6 pont ellenkezőleg, a legtöbb lánnyal a felszínes smalltalkokon és a szexen túl nem lehet mást csinálni, nem lehet rendesen beszélgetni. Vannak jó tulajdonságai is, nagyon művelt és értelmes lány, sok közös hobbink és érdeklődési körünk van, stb. Csak a kérdés nem erre irányult.
Olyan ez a lány mint a drogok, tudom hogy nem jó, mégis szükségem van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!