Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Direkt ignoral a srac vagy csak tulgondolom?
Figyelt kérdés
Irkalok egy par napja egy sraccal, o mozdult ram melohelyen. Ma orakig ignoralta az uzim pedig fent volt tobbszor is. Mar egy oraja vegre megnezte de csak lelattamozott, pedig fent van 😂 Ma sokaig nem irtam neki mert dolgom volt, de par oraja irtam egy kicsit hosszabbat mert mely tema volt. Egy oraval mielott irtam neki, lattam posztolt magarol egy kepet ami mashol mar ki van posztolva.
Engedjem el a sracot? Vagy lehet vmi van vele, elfoglalt stb? Vagy most vissza probalja adni mert azthitte ignoralom? 🤨
2022. júl. 31. 22:59
A kérdező szavazást indított:
Engedd el, ignoral
Lehet van vmi mas a hatterben (elfoglalt, stb)
Direkt jatszadozik mert azthitte te ignoralod ot
6 szavazat
1/11 anonim válasza:
Ez a játszadozás a nőkre jellemző inkább. Vagy szimplán nem vagy fontos neki, ezért halasztja a dolgot, vagy nem ér rá.
2/11 A kérdező kommentje:
De ha nem er ra minek lattamozza le? Ha elfoglalt minek van fent?
2022. júl. 31. 23:13
3/11 anonim válasza:
Azt mondta mélyebb témáról írtál. Most akkor örülnél egy gyors "Aha értem"-nek, vagy egy rendesen kifejtett válasznak később?
4/11 anonim válasza:
azért jó hogy nemválaszolt erre még írtál neki egy litániát.. ennyire kell futni a jó pali után ??
6/11 A kérdező kommentje:
#3 Jo igaz, de azert irhatna valamit hogy majd kesobb ir vagy nem tudom…
4# Nem. O irt nekem reggel de nekem dolgom volt es estefele valaszoltam csak. Azota azt latta es nem valaszol
2022. júl. 31. 23:19
7/11 anonim válasza:
6. Te tudod.. de nem jó ez a nyomúlás.. szerintem nem igazán érdekled. lehet van valaki más akiért oda van.. de csak tipp .
8/11 A kérdező kommentje:
De epp hogy o nyomult ram xd munkahelyen mindig keresett, odajott hozzam ok nelkul es elkerte a nevem es mindenhol bejelolt
2022. júl. 31. 23:44
9/11 anonim válasza:
8. Mert lehet több lányra is nyomult egyszerre, ezt sem tudhatod, a férfiak sem mindig őszinték . F
10/11 anonim válasza:
El tudom képzelni azt a "mély témát" ilyen írásképpel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!